SUPRUGA LUKE ADŽIĆA USLIKALA SE MJESEC DANA NAKON POROĐAJA: Svi u čudu gledaju sliku, pogledajte kako izgleda ŠABANOVA SNAJKA (FOTO)

Show
SUPRUGA LUKE ADŽIĆA USLIKALA SE MJESEC DANA NAKON POROĐAJA: Svi u čudu gledaju sliku, pogledajte kako izgleda ŠABANOVA SNAJKA (FOTO)
Unuk pokojnog pjevača Šabana Šaulića, Luka Adžić i njegova supruga Aleksandra nedavno su po prvi put postali roditelji. Lijepa Aleksandra sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj izgleda nevjerovatno dobro.

Unuk pokojnog pjevača Šabana Šaulića, Luka Adžić i njegova supruga Aleksandra nedavno su po prvi put postali roditelji. Lijepa Aleksandra sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj izgleda nevjerovatno dobro, piše Blic.rs.

Naime, Aleksandra je 30. juna na svijet donijela djevojčicu, a manje od mjesec dana nakon porođaja pokazala je da nema ni gram viška, već da je sve na njenom tijelu zategnuto i na mjestu.

Ona je tokom šetnje pozirala gurajući kolica u kojima je bila njena nasljednica, a na sebi imala je kratku crnu haljinu koja joj odlično pristaje, pa mnogi kažu da je lijepa Aleksandra prava bomba.

Podsjetimo, Luka i Aleksandra u vezi su već nekoliko godina, a u martu su na svojim društvenim mrežama objavili vijest da će postati roditelji.

Vjenčali su se na jednom imanju u Srbiji, 3. juna 2021. godine, u društvu najbližih, a za manje od mjesec dana nakon svadbe dobili su nasljednicu Lanu.
 

Ne propustite