PRVA FOTOGRAFIJA DALILE NAKON ŠTO JE IZVADILA SILIKONE - razlika je ogromna! OTEĆENA, TEŠKO PRIČA I U BOLOVIMA

Show
PRVA FOTOGRAFIJA DALILE NAKON ŠTO JE IZVADILA SILIKONE - razlika je ogromna! OTEĆENA, TEŠKO PRIČA I U BOLOVIMA
Rijaliti zvijezda Dalila Dragojević juče se operasila i iz usana na privatnoj klinici izvadila biopolimer

Rijaliti zvijezda Dalila Dragojević juče se operasila i iz usana na privatnoj klinici izvadila biopolimer (silikon), koji joj je smetao i narušavao njenu ljepotu, kako je ona isticala.

Dan nakon operacije Dalila je objavila snimak kako se osjeća, pa je objasnila na Instagram storiju da je estetskih zahvat prošao u najboljem redu, da trenutno otežano priča, kao i da joj je gornja usna potpuno zašivena koncima.

dalila

Veliki otok je prisutan, govori Dragojevićka, ali ne krije da je srećna zbog toga što je napokon uspjela da se riješi velikog problema. Dalila je već nekoliko puta pričala do sada da je ona biopolimer stavila još prije dosta godina i da joj je u tom trenutku bio super rješenje, a pristupačno. Nekoliko godina kasnije, Dalili je estetski i vizuelno smetalo kako to izgleda, a budući da je miješala više materijala, pa je pored biopolimera stavila i hijaluronsku kiselinu, došlo je vrijeme da se silikon izvadi.

207630-dalila1-orig

- Dobro jutro dragi moji, evo mene prvi dan nakon operacije. Moram da vam kažem da malo otežano pričam, ali ono što je najbitnije jeste da nemam onu odvratnu stvar u ustima. Ovdje su konci duž cijele usne, ali usna je jako tanka i jako je mala naspram onih usana. Poslije otoka definitivno moja usna će se vratiti u normalno stanje i imaću normalnu usnu. Čovjek pogriješi, vidjeli ste šta se izvadilo, ja sam presrećna i jedva čekam da izvadim konce - ispričala je Dalila.

207631-dalila-orig

Ne propustite