BRZI NOVČANI HOROSKOP ZA KRAJ JULA: Saznajte ko će se OBOGATITI, a ko NIKAKO da ne kupuje veće stvari za kuću 

Horoskop
BRZI NOVČANI HOROSKOP ZA KRAJ JULA: Saznajte ko će se OBOGATITI, a ko NIKAKO da ne kupuje veće stvari za kuću 
Novčani horoskop otkriva šta će se desiti svakom znaku po pitanju finansija do kraja mkeseca jula!

Novčani horoskop otkriva šta će se desiti svakom znaku po pitanju finansija do kraja mkeseca jula!

Sredinom jula počeo je retrogradni Palas, koji će trajati do novembra. Pročitajte kako će uticati na koji znak i saznajte koliko novca ćete imati do kraja ovog mjeseca!

Ovan

Kraj jula biće u znaku porodičnih okupljanja za koja morate da nabavite i poklone, ili učestvujete u organizaciji. Druge troškove bolje ostavite za avgust.

Bik

Rješavate probleme na poslovnom frontu tako da društveni život neće biti previše aktivan. Posljednje dvije nedjelje jula su prilika da zaradite više ili ostavite neki novac sa strane.

6babedd6-2c24-4e4a-9c0a-60e116c603f7novac

Blizanci

Početkom jula ste se snalazili, kraj meseca donosi odličnu priliku za novi posao. Ponudiće vam ga osoba koju upoznajete na nekom neformalnom okupljanju ili druženju. Zvijezde kažu, iskoristite priliku, poboljšaće vam novčano stanje!

Rak

Bili ste iznenađeni poklonima ili bonusima početkom mjeseca, kraj je period kada ćete morati vi da izdvojite neki novac. Moguće je da će nekome u okolini biti potrebna vaša pomoć, pa dobro izvagajte da li ste u poziciji da dajete pozajmice drugima.

Zapnite od 19. do 25. jula jer je tada najbolji period da dobijete još novca. Sam kraj mjeseca biće ispunjen nepredviđenim troškovima, neće biti veliki ali će ih biti mnogo.

Djevica

Biće velikih troškova vezanih za kuću u narednom periodu, ali sam kraj mjeseca dočekaćete u pozitivnom finansijskom aspektu. Ako nabavljate veće stvari za kuću dobro pogledajte rasprodaje i popuste.

Vaga

Uspešan period za Vage u svakom smislu, pa i novčanom. Velika je šansa da nađete bolji posao ili dobijete povišicu. Ako se dvoumite da li da je zatražite, uradite to u pretposljednjoj nedjelji jula.

Škorpija

Kraj jula za Škorpije će biti period "presabiranja" u svakoj sferi života, pa i kada su u pitanju finansije. Dvaput mjerite, jednom sjecite, moguće je da ćete baciti novac na nešto što se neće ispostaviti onakvim kako ste očekivali. Nije dobar period za veće investicije.

Strijelac

Na profesionalnom planu sve blista, i najbolja će vam biti posljednja nedjelja jula. U tim danima bi trebalo da se posvetite poslu jer uspjeh koji ćete postići može da vam donese povišicu ili bonus!

Jarac

Krajem jula bićete do guše u obavezama na poslu, ali i planovima za neku veću investiciju o kojoj razmišljate. Posvetite ove dane pažljivom istraživanju kako biste napravili najbolju računicu. Mogući su veći troškovi u društvu, ako često izlazite.

Vodolija

Susrećete se sa finansijskim izazovom, i potrebna vam je pomoć bliske osobe kako biste ga riješili. Komunikacija je odlična pa je moguće i da čujete za način da zaradite dodatni novac.

Ribe

Fokus kraja jula je na porodici i partnerskim odnosima. Odličan je trenutak za nove projekte, ili dodatne obaveze na poslu koje vam mogu donijeti napredak u narednim nedjeljama.

 

 

(Mondo)
 

Ne propustite