EVO SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM SE NAJBOLJE SLAŽE VAŠ ZNAK: Pogledajte listu i procijenite, DA LI SMO U PRAVU?

Aktuelno
EVO SA KOJIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM SE NAJBOLJE SLAŽE VAŠ ZNAK: Pogledajte listu i procijenite, DA LI SMO U PRAVU?
.

Svi se želimo slagati sa prijateljima, članovima porodice i kolegama. Međutim, ne uspijevamo uvijek u tome jer je teško imati dobar odnos sa svima. Često vas ovo može natjerati da se zapitate zašto se ne slažete sa tom jednom osobom. Odgovor na ovo možda leži u vašem horoskopskom znaku.

Evo liste horoskopskih znakova s ​​kojima se možete slagati, prema vašem znaku.

Ovan – Vodolija

U ovom slučaju se vatra i vazduh veoma dobro slažu. Vatrenom znaku Ovnu osvježavajuće je biti sa zračnim znakom Vodolijom. Ovnovi ne voli ljude koji se “lijepe”, a Vodolije se upravo ponose time što nisu jedni od njih.

Bik – Djevica

Poznato je da su Djevice organizirane, a Bikovi mrze osjećaj nesigurnosti ili promjena. S obzirom da su oba znaka zemljana, imaju isti temperament. Svaki znak ima skup navika koji nadopunjuje onaj drugi. Također, praktični su i prizemni.

Blizanci – Strijelac

Tačno je da se „suprotnosti privlače“ kada su u pitanju Blizanci i Strijelci. Oni imaju onu trenutnu konekciju koja nedostaje drugim znakovima. Svojim duhovitim smislom za humor, entuzijazmom za životne sitnice i suptilnom indiferentnošću ostvaruju dugotrajnu vezu.

Rak – Škorpija

Ako se ikada nađete zajedno s Rakom i Škorpijom, nemojte se iznenaditi kada počnu međusobno dovršavati rečenice. Njih dvoje imaju savršen odnos i podjednak nivo razumijevanja. Neprestano se trude da se onaj drugi osjećaju posebno i na taj način čine svoju vezu svijetom.

Lav – Ovan

Znate da imate dobru vezu kada se osjećate slobodni da budete ono što jeste pred drugom osobom, a to je upravo slučaj Lava i Ovna. Oboje se savršeno nadopunjuju jer su oba znaka vrlo strastvena, energična i nikada neće sputavati onog drugog ako krene u novu avanturu.

Djevica – Ribe

Ovo je odnos davanja i uzimanja. Perfekcionistička Djevica uči iz bezbrižnog stava Ribe, a Riba se može naučiti umjetnosti detaljisanja od Djevice. Njihova povezanost se temelji na miru, harmoniji i humoru.

Vaga – Lav

Ova dva znaka će se razvijati zajedno. Iako je Vaga lagani zračni znak sa puno ljubavi za pokloniti, Lav kao vatreni znak može biti egoista i samoživ. Oboje pomažu jedno drugom svojim osobinama, što ih čini vrlo kompatibilnim.

Škorpija – Jarac

Ako ste Škorpija i razmišljate o toj osobi s kojom ste odmah “kliknuli”, velike su šanse da je u pitanju Jarac. Ova dva znaka se momentalno podudaraju sa svojim vibracijama i mogu dobro surađivati, a pritom i puno naučiti.

Strijelac – Ovan

Imaju otvoren i iskren odnos. Strijelcu i Ovnu treba puno prostora u bilo kojoj vezi, pa oboje automatski poštuju međusobnu slobodu. Dobro se slažu jer neprestano motiviraju jedan drugog.

Jarac – Bik

Ovo dvoje su par kojeg ćete vidjeti kako stoji u ćošku tokom zabave. Bik i Jarac vole ljude koji su prizemljeni, pomalo rezervirani, predvidljivi i praktični. Obzirom da imaju ove kvalitete, često se povezuju sa nekim ko odgovara njihovom nivou smirenosti.

Vodolija – Blizanci

Oboje vole sanjariti o spontanim putovanjima i iznenadnim avanturama. Ova dva znaka imaju dobru međusobnu konekciju jer oba pripadaju elementu zraka, vole upoznavati nove ljude i učiti o životnim čudima. Nikada se neće umoriti dok razgovaraju jedno s drugim. 

Ribe – Rak

Ribe i Rakovi se povezuju na dubljem nivou i vrlo im je ugodno u zajedničkom društvu. Oboje imaju tendenciju da odmah “kliknu”, jer samo ovo dvoje mogu u potpunosti razumjeti međusobne emocije, prenosi The Times of India.

(N1)

Ne propustite