Ženski horoskop otkriva VAŠE ADUTE U ZAVOĐENJU: NAJFATALNIJE DAME Zodijaka rođene su u ova 4 ZNAKA

Horoskop
Ženski horoskop otkriva VAŠE ADUTE U ZAVOĐENJU: NAJFATALNIJE DAME Zodijaka rođene su u ova 4 ZNAKA
Pripadnici jačeg pola ne mogu da odole energiji dame rođene u znaku Ovna, šarmu Blizanaca, ali ni specifičnom senzibilitetu Riba.

Pripadnici jačeg pola ne mogu da odole energiji dame rođene u znaku Ovna, šarmu Blizanaca, ali ni specifičnom senzibilitetu Riba.

U igri zavođenja pirpadnice jačeg pola ne koriste uvijek iste adute. Neke igraju na kartu šarma, neke stavljaju u prvi plan atraktivan fizički izgled, a neke računaju da će osvojiti muškarca ako se ponašaju nedodirljivo.

Astrolozi otkrivaju sve tajne ženskog horoskopa - od toga kako bi trebalo "pročitati" pripadnicu ljepšeg pola zbog koje vam je zaigralo srce, do toga kako protumačiti "male signale" koje vam šalje ako je zainteresovana za vas.

5d615d60-98e0-42bb-a6dc-2ed00a0a0a64-rich-woman-690x480

Ovan
Žena Ovan spada u red najvatrenijih horoskopskih znakova. Njen libido je žestok, jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gdje ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće.

Krasi ih izuzetna ljepota, a njihove oči svakog ostavljaju bez daha. One vole akciju, avaturističkog su duha i tip su ljudi koje možete da pozove i kažete: "Pakuj stvari, idemo na more za pola sata".

Njihova planeta je Mars, a ona ih čini upornim, proaktivnim, pa čak i ratobornim i agresivnim u nekim situacijama. Nezavisnost je ključna riječ kada govorimo o astrologiji Ovnova. Ne vole da primaju naređenja od drugih i uživaju u tome da rade šta im je volja.

Bik

Žene Bikovi su prave dame i na samo njima poznat način uspijevaju da uvijek dobiju ono što žele. Stil žene Bika je elegantan, ženstven i unikatan. Njoj nije bitan kvantitet, nego kvalitet, pa će tako uz samo par odevnih predmeta uvijek izgledali glamurozno.

Međutim, ispod nježnog lica i toplog osmijeha krije se snažna i temperamentna žena.

Ponekad su previše tvrdoglave i rijetko kada će prve popustiti. Žene rođene u ovom zemljanom znaku ne podnose da im se kaže šta da rade i da nisu u pravu; ujedno, znaju da budu vrlo otresite, pa i neprijatne u komunikaciji čak i prema osobama koje su im veoma bliske.

Ove žene teško praštaju, a još teže zaboravljaju, i zbog toga su fatalne po suprutni pol. Zato pažljivo sa ovim ratobornim ljepoticama - mogu da budu opasne za muška srca.

Blizanci

Izražene jagodice i usko lice je nešto po čemu su prepoznatljive dame rođene u ovom vazdušnom znaku. Ukoliko se ovo ne slaže sa opisom Blizanaca koje znate, to je vjerovatno tbog toga jer vole da eksperimentišu sa izgledom do neprepoznatljivosti.

Dinamičnost je najvažnija crta njenog karaktera. Beskrajno cijeni slobodu i nezavisnost. Ne dozvoljava da joj bilo ko gospodari, niti nameće svoju volju. Veoma je inteligentna, ali ne i pronicljiva.

Žene Blizanci su, u duši, uvijek buntovnici koji ne mogu mirovati dugo na jednom mjestu. Igra je za ove žene, naročito u mladosti, smisao života. Uprkos oštrom umu, one su ipak mekog srca i veoma emotivne.

Rak

Žena rođena u znaku Raka je veoma osjećajna, senzitivna i emotivna osoba. Ali, da bi se odbranila od svijeta trudi se da sakrije svoja osjećanja. Pune usne, zgodno tijelo i izražajna boja očiju su nešto što krasi skoro svaku Račicu.

Veoma su brižne, čak i prema osobama koje to ne zaslužuju. Obožavaju da kuhaju, posebno za porodicu, i uživaju u tome.

Mana im je što su previše emotivne i osjetljive, naročito kada ih kritikujete i ne dajete im podršku. Vole da čuju "volim te", jer im to daje snagu i volju da se bore sa svim životnim izazovima.

Lav
Donekle je logično da im je kosa zaštiti znak, a njihove bujne grudi ne ostavljaju ni nježniji pol ravnodušnim. Pojava, volja i autoritet Lavici omogućavaju da bude žena koja dominira i da vrti muškarca oko malog prsta.

Iako su nekada dovoljne same sebi, ženama rođenim u ovom vatrenom znaku često su potrebni pažnja i divljenje. Ponos, a često i sujeta, igraju veliku ulogu u postizanju uspjeha po svaku cijenu.

Lavice znaju da budu arogantne i dramatične, zbog čega se muškarci u njihovom društvu mogu osjetiti neprijatno. Međutim, to ne traje dugo, jer Lavicin urođen šarm čini da sve vrlo brzo zaboravite. Lavice su najfatalnije dame Zodijaka - sve i da se ne rastanete od njih na miran način, sigurno je da ćete ih dugo pamtiti.

Djevica
Inteligentna, elegantna i prije svega ženstvena - to je žena Djevica. Njihov nežni izgled opija, ali neka vas to ne zavara - Djevica je dokaz da postoje osobe koje djeluju mirno, pa čak i naivno, ali koje imaju drugo lice koje vješto skrivaju.

Poznate se kao odlični analitičari - svaki vaš korak znaju unaprijed i ne postoji šansa da na bilo koji način prevarite Djevicu.

Mana im je što su previše egocentrične i često će vas iskoristiti samo kako bi došle do određenog cilja.

Ne propustite