Zatražen pritvor za inspektora MUP-a RS Mladena Milanovića

Crna hronika
Zatražen pritvor za inspektora MUP-a RS Mladena Milanovića
Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka uputio je prijedlog za određivanje pritvora Mladenu Milanoviću

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka uputio je prijedlog za određivanje pritvora Mladenu Milanoviću (1984) koji je uhapšen jučer. Tereti se za pomaganje članu škaljarskog klana Milošu Boževiću nakon počinjenja krivičnog djela.

“Osumnjičeni Milovanović zajedno sa osumnjičenim Predragom Vatrešom i Goranom Rečeviće, u vremenskom periodu od dana 31.05.2021.godine do 18.07.2021.godine, u Banja Luci i na području drugih gradova BiH, pružao pomoć M.B. državljaninu Republike Crne Gore, za kojim je raspisana crvena potjernica Interpola zbog krivičnog djela teško ubistvo počinjeno u Crnoj Gori. Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, te zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke“, navode iz ove pravosudne institucije, prenosi N1.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banja Luci.

Osumnjičeni Vatreš i Rečević su nakon obavljene kriminalističke obrade pušteni i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode.

Ne propustite