MILICA KEMEZ JE MUSLIMANKA, ovo je njeno pravo ime: Otkrivena velika tajna, OGLASILA SE I POTVRDILA SVE

Show
MILICA KEMEZ JE MUSLIMANKA, ovo je njeno pravo ime: Otkrivena velika tajna, OGLASILA SE I POTVRDILA SVE
.

Drugoplasirana učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" svojom životnom pričom potresla je čitavu javnost.

No, sreća se osmehnula, delimično, Milici Kemez i sada je ova djevojka dobila krov nad glavom.

627519-milica-kemez-ls-750x500
Svojevremeno, u prethodnoj sezoni popularnog TV formata, Kemezova je progovorila o svom poreklu i teskobnom životnom putu.

- Živela sam u kući gde se o tome nije pričalo, tačnije u hraniteljskoj porodici. Kada sam saznala da sam su mi pronašli oca, a da mi je majka umrla, i tada sam saznala da sam muslimanske veroispovesti. Slavila sam sve praznike i slavila sam pravoslavne praznike, tako sam naučila od malena. Pričali su da sam Romkinja i da sam menjala ime, a to nije tačno! Moja porodica i familija nije bila uz mene, ali sam ja ipak našla baku i otišla tamo. Ona je meni sve ispričala, i da je imala sedmoro dece sa kojom je proterana. Nisam bila u kontaktu sa njima, neke stvari ne znam ni ja, jer te ljude ne poznajem. Skoro sam imala prilike da upoznam tetku iz Bosne, kod koje sam bila. Ja prema njima osećam neke emocije ali ne jake. Kada sam bila dete, pričali su mi kako su me roditelji ostavili i kako treba da ih mrzim. Pitala sam se zašto nas oni nisu našli, i zato ih nisam tražila, ali tada sam bila dete - rekla je Milica.

- Završila sam frizersku školu, a potom sam upisala fakultet. Onda sam ja igrom slučaja napustila hraniteljsku porodicu, napustila sam škole i radila u salonu od čega sam plaćala stan i hranu. Otišla sam preko da radim kao promoterka, radila sam normalan posao, bez ikakve prostitucije! Niko nije išao mojim stopamam niti mi je pomagao. Ne bih savetovala devojkama da rade taj posao, ali ja sam imala cilj da otvorim svoj salon. Ja sam sav novac uložila u taj salon, i krenula od nule, opet sam fenirala za 400 dinara. Da sam htela trošila bih novac na krpice, ali nisam želela - rekla je Milica.

Milica je takođe otkrila da je njoj na rođenu bilo namenjeno ime Emina, ali da joj je hraniteljska porodica dala pravoslavno ime.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite