KOGA VUČIĆ PRATI NA INSTAGRAMU? OBJAVLJEN SPISAK: Među odabranim imenima su ove srpske PJEVAČICE i GLUMICE- IZNENAĐENI?

Zanimljivosti
KOGA VUČIĆ PRATI NA INSTAGRAMU? OBJAVLJEN SPISAK: Među odabranim imenima su ove srpske PJEVAČICE i GLUMICE- IZNENAĐENI?
.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dosta je aktivan na društvenim mrežama, reklo bi se možda najviše na Instagramu, na kome ima dva profila buducnostsrbijeav i avucic. 

Sve njegove objave vidi 181 hiljade pratilaca koliko ih ima na nalogu avucic, dok predsejdnik prati samo 212 naloga na profilu buducnostsrbijeav, dok je taj broj nešto veći na profilu avucic, gdje predsjednik prati ukupno 420 naloga. 

avucic

Koga sve prati predsjednik Srbije?

Na ovoj listi su bivši predsjednik Amerike Donald Tramp i njegova supruga Melanija, nemačka kancelarka Angela Merkel, francuski i crnogorski predsednici Emanuel Makron i Milo Đukanović, ali i mađarski premijer Viktor Orban. 

Zanimljiivo je da na nalogu buducnostsrbije, predsjednik prati samo premijerku Anu Brnabić, dok su se na zvaničnom nalogu predsjednika našli i ministar Toma Momirović, Zorana Mihajlović. gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, Marijan Rističević, Aleksandar Šapić i drugi...

Kad je moda u pitanju, predsjednik poštuje rad Filipa Pleina. Prati i stranicu "negujmosrbski", Foxnews, Bijelu kuću, bivšeg američkog predsekdnika Donalda Trampa, njegovu suprugu Melaniju i ćerku Ivanku.

Na ovom spisku su i turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan, britanski premijer Boris Džonson, francuski predsednik Emanuel Makron, njegov crnogorski kolega Milo Đukanović, ali i austrijski kancelar Sebastijan Kurc. Mađarski premijer Viktor Orban i bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, takođe, su na Vučićevoj listi.

Srpski predsjednik prati i nalog tenisera Novaka Đokovića, pjevačicu Nedu Ukraden, Lidiju Vukićević i druge.

Ipak, najzanimljivije je da su se na spisku oba naloga, našao veliki broj vinarija, podrumi pića i poneki proizvođač rakije. To nije čudno, budući da predsednik nikada nije krio da je veliki ljubitelj vina.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite