"Naježio sam se..", ACA LUKAS SE U JUTARNJEM PROGRAMU OBRATIO KARLEUŠI: Evo šta je poručio, neočekivano

Show
"Naježio sam se..", ACA LUKAS SE U JUTARNJEM PROGRAMU OBRATIO KARLEUŠI: Evo šta je poručio, neočekivano
-

Aca Lukas progovorio o bivšoj supruzi Sonji, pa odbrusio Karleuši!

Aca Lukas objavio je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", koja je izazvala burne reakcije javnosti. On je u knjizi priznao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin, da je Sonju varao sa "kepecom iz Granda", opisao žestoke svađe iz braka sa Sonjom i priznao da ga je varala.

A sada je uživo u programu otrio da je bivšoj supruzi Sonji Vuksanović poklonio knjigu, kao i da je ona za njega kraljica.

"Moja Sonja je najbolja žena na svijetu i majka mog djeteta, što ne znači da nam se nisu desile ružne stvari u braku. I svi koji pročitaju vidjeće da je ona za mene bila i ostala kraljica, a ono što je bilo se desilo, kao i što se dešava svim ljudima", rekao je Lukas u Jutarnjem televizije Prva i dodao:

"Ja sam napisao autobiografiju ne da bi uljepšao sliku o sebi, nego da bi dao pravu sliku. Ja sam preponosan na svoj život. Ne kajem se ni zbog čega, prezadovoljan svam svojim životom prije svega, jer imam četvoro djece i i unuku i nijedno od moje djece, čak ni ne puši, ne piju i ne drogiraju se, a znaju sve šta sam ja radio".

Lukasova koleginica Jelena Karleuša ranije je prokomentarisala njegovu knjigu i istakla "Ja ću biti sigurno posebno poglavlje u njegovoj knjizi", a Lukas joj je sad žestoko odgovorio!

jelena-karleusa-foto-nikola-tomic-3-460x0

foto: Nikola Tomić

"Pogledaj kako sam se naježio što se Karleuši nije svidjelo. Ona je čak izjavila da će moja knjiga biti dobra samo ako je ona u njoj. Ja nisam pisao priručnik za odrasle, već autobiografiju. Nema vrijeđanja, jel ja šaljem svoje slike ili...", rekao je Lukas.

(Mondo.rs)

Ne propustite