ASTROLOZI NAJAVILI/ SUTRA U 20:40 PUN "JAGODIČASTI" MJESEC - URADITE 1 STVAR: Evo šta će se desiti

Zanimljivosti
ASTROLOZI NAJAVILI/ SUTRA U 20:40 PUN "JAGODIČASTI" MJESEC - URADITE 1 STVAR: Evo šta će se desiti
-

Pred nama je posljednji Super Mjesec u 2021. godini, 24. juna u 20 i 40h i donosi nam pomiješanu energiju i čudesnu kombinaciju osjećaja.

Imat ćemo osjećaj da smo rastrzani, između više svjetova, više mišljenja, ali postoji izlaz – moramo pronaći ravnotežu, spustiti se na zemlju i ostvariti stanje u kojem smo mirni i stabilni, tvrde astrolozi.

Naziva se još i “jagodičasti Mjesec” jer se događa u doba godine kada sazrijevaju šumske jagode. Kao i svaki pun Mjesec, naročito Super Mjesec, ima sposobnost da iz nas izvuče ono što smo davno potisnuli i sakrili, kako od sebe, tako i od cijelog svijeta.

On je čistač koji iz nas izvlači sve ono negativno što nam više ne služi. Iako proces energetskog i emotivnog pročišćenja može biti težak, na kraju ćemo osjetiti veliko olakšanje. Njegova energija na početku donosi intenzivne i pomiješane osjećaje, ali bura će se postepeno stišavati i mnoge stvari ćemo uspjeti jasnije vidjeti.

Pun Mjesec nas potiče da počnemo graditi čvrste i stabilne temelje. Mogu se probuditi nove istine i mudrosti koje će nam pomoći da razumijemo život iz dublje perspektive. Sada je trenutak da svoju dušu pročistimo od svih grešaka, loših postupaka i emotivnih rana iz prošlosti.

Živjet ćemo slobodnije, otvorenije, čistijeg srca. Ipak, povratak u prošlost može biti težak, naročito ako dopuštate da osjećate krivnju zbog nekih starih grešaka.

Otpustite ovaj teret, to je dio vas koji ne zaslužuje da mu više poklanjamo pažnju.

Pod svjetlošću punog jagodičastog Mjeseca neophodno je da učimo sami iz svojih postupaka, da ih ne iskoristimo kao napad na sebe i samokritiku, već kao priliku za stjecanje novih znanja i lekcija.

Oprostite sebi, oprostite drugima – jedino ovako u ovom trenutku možete pronaći apsolutni mir. U danima pred nama važno je da na život ne gledate kao obavezu koja od nas zahtijeva puni angažman, već kao avanturu koja će vam otkriti nove horizonte i ljepote.

U ljubavi budite iskreni, razigrani i željni nježnosti. Ovaj Mjesec je pogodan za rješavanje mnogih negativnih ljubavnih situacija, ali i šansa da oslobođeni emotivnih stega pronađete srodnu dušu i uđete u romantičan odnos koji može sve promijeniti, piše Atma.

Ne propustite