EVO KO JE NOVA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA; Crnka je preslikana Marina, SVI JE ZNATE IZ ZVEZDA GRANDA

Show
EVO KO JE NOVA DJEVOJKA DARKA LAZIĆA; Crnka je preslikana Marina, SVI JE ZNATE IZ ZVEZDA GRANDA
-

Pjevač Darko Lazić nije dugo samovao nakon što ga je prije četiri mjeseca ostavila verenica Marina Gagić. On je odnedavno u vezi sa pjevačicom Barbarom Bobak, koja se pojavila i u jednoj emisiji ovogodišnjeg takmičenja za "Zvezde Granda", saznaje Kurir.

Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako naš izvor blizak Laziću navodi, ona i pjevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vrijeme pjevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila. Oni trenutno uživaju u vezi, ali sve vrijeme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

2618497-img-6386-ff

foto: Instagram

Inače, u medijima se prije izvijesnog vremena pojavila vijest da jedna neafirmisana pjevačica već nekoliko godina pokušava na svaki način da se približi Laziću i da želi po svaku cijenu da bude sa njim i da mu rodi dijete, pa mnogi smatraju da je Barbara ta pjevačica i da je u svojoj namjeri i uspjela. Inače, Barbara Bobak se pojavila i u takmičenju za "Zvezde Granda", gdje je konkurisala za direktni prolazak u četvrti krug. Ona je bila Milijev kandidat, ali nije naišla na blagonaklone komentare žirija, koji nisu bili oduševljeni njenim pevanjem.

- Isfolirano si pjevala - rekla joj je Snežana, dok je Saša bio rečitiji.

- Teško da možeš sa ovakvim pjevanjem i komentarima da dođeš do četvrtog kruga, to bi bio veliki zalogaj. Ja mislim da bi ti trebalo da kreneš od sledeće sezone od prvog kruga, tako da te sada ne puštam - rekao joj je Saša.

Novinari Kurira stupili su u kontakt sa Lazićem, koji nije bio sretan kada je čuo zašto ga zovu.

- Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla - rekao je Lazić, dok pevačica nije odgovarala na naše poruke.

(Kurir.rs)

Ne propustite