DANAS JE ZAVODNIK, A NEKADA JE BIO PRAVI DEBELJKO: Aca Sofronijević imao je 126 kilograma, pogledajte KAKO JE IZGLEDAO - DA LI JE MOGUĆE?

Kiosk
DANAS JE ZAVODNIK, A NEKADA JE BIO PRAVI DEBELJKO: Aca Sofronijević imao je 126 kilograma, pogledajte KAKO JE IZGLEDAO  - DA LI JE MOGUĆE?
Znamo da je teško povjerovati, ali čuveni virtuoz na harmonici i miljenik žena nekada je imao 126 kilograma. U prilog tome svedoče i ove fotografije Aleksandra Sofronijevića kojima javno pokazuje kako je izgledala njegova borba sa kilogramima. 

Znamo da je teško povjerovati, ali čuveni virtuoz na harmonici i miljenik žena nekada je imao 126 kilograma. U prilog tome svjedoče i ove fotografije Aleksandra Sofronijevića kojima javno pokazuje kako je izgledala njegova borba sa kilogramima. 

2

On ne krije da prije deset godina nije vodio računa o svom fizičkom izgledu, te da je noćni kafanski život sve više uzimao maha i učinio da se naglo ugoji.

1

Tog perioda rado se sjeća, a na račun nekadašnjeg buckastog izgleda često se šali na društvenim mrežama, gdje objavljuje fotografije "ranih radova" i poručuje da mu jabuke sigurno nisu bile omiljeno jelo, već pljeskavice i palačinke koje i danas pamti. 

hqdefault

Ali zahvaljujući redukovanoj ishrani, napornim treninzima i aktivnim bavljenjem biciklizmom uspeo da svoju kilažu gotovo prepolovi i postane pravi zavodnik. 

Zahvaljujući nevjerovatnom talentu, harizmi, ali i vitkom stasu danas važi za miljenika ženskog dijela publike, a njegov rad hvale i pripadnici jačeg pola. 

(Grandonline)

Ne propustite