SVI JE ZNATE IZ ZVEZDA GRANDA! Evo ko je djevojka Ace Sofronijevića: HARMONIKAŠ JE DUGO KRIO, A SAD JE ISPLIVALO (FOTO)

Show
SVI JE ZNATE IZ ZVEZDA GRANDA! Evo ko je djevojka Ace Sofronijevića: HARMONIKAŠ JE DUGO KRIO, A SAD JE ISPLIVALO (FOTO)
-

Jedan od najpoznatijih harmonikaša na našoj javnoj sceni Aleksandar Aca Sofronijević navodno je u vezi sa voditeljkom "Grand" televizije Sanjom Ćulibrk koju mnogi pamte i u ulozi voditeljke u popularnom takmičenju "Zvezde Granda".

- Sofra i Sanja znali su se i prije nego što su otpočeli vezu jer je ona bila u ljubavi sa bivšim violinistom njegovog orkestra. Iako su raskinuli, sa Acom se spontano sretala na televiziji na kojoj zajedno rade i tako je sve krenulo - priča izvor za domaće medije.

Sofronijević je poznat kao muškarac koji u javnosti ne priča o svojim vezama i djevojkama, a do sada je priznao da je u kratkom emotivnom odnosu bio samo sa Jelenom Bučom, članicom ženskog benda „Frajle“.

- Aca je džentlmen i ne voli da javno eksponira svoje djevojke. On i Sanja uživaju u vezi od početka ove godine, izbjegavaju zajednička fotografisanja, tagovanje i odlaske na javna dešavanja. Uprkos tome što su javne ličnosti, svim silama se trude da svoju ljubav sklone od očiju javnosti - priča izvor za "Alo".

Ne propustite