EVO ŠTA JE VUK MOB REKAO O OLIVERI MALO PRIJE RASKIDA: Objavljen intervju, "MOŽE DA SMETA BOGU OCU, ALI JA SE..."

Show
EVO ŠTA JE VUK MOB REKAO O OLIVERI MALO PRIJE RASKIDA: Objavljen intervju, "MOŽE DA SMETA BOGU OCU, ALI JA SE..."
.

Pjevač Vuk Mob i njegova bivša vjerenica Olivera Konatar okončali su vezu koja je trajala dvije godine, a iz koje su dobili kćerkicu.

U jednom od posljednjih intervjua, pjevač je i sam priznao da pića ne može da se odrekne.

- Valjda zato što sam al*oholičarski harizmatičan i onda sve to ide svojim tokom - rekao je Vuk, a zatim otkrio da li Olji smeta što on voli da popije.

- Može da smeta Bogu ocu, ja nikad neću prestati da pijem. Ima da umrem od al*ohola - rekao je Vuk.

Otkrio je da li se bar malo promenilo otkad je postao otac.

- Nije se promenilo. Nema potrebe da se mijenja. Ja o mom djetetu pazim, mom djetetu ne fali ništa. Nahranim ga, presvučem ga, okupam ga, tako da je moje dijete kao bubreg u loju - pričao je Vuk, a zatim se osvrnuo na to da li Olju voli više otkad mu je rodila dijete.

- Najviše volim bebu. Svi drugi su sad na drugom mjestu, beba je sad na prvom - izbjegao je Vuk Mob odgovor.

olivera-kona-tar-vuk-mob-2

Otkrio je da li može da kaže da je Olivera žena za cijeli život?

- Mogu da kažem da jeste, ali opet ću životu se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Možda ja sutra napravim neko sr*nje, pa više ne bude, a možda nikad ne napravim. Nikad se ne zna. Glupo je da pričam o budućnosti jer ne znam šta budućnost nosi. Toliko toga mi se izdešavalo privatno u proteklih mjesec dana, tako da više ništa ne planiram. Više ni o čemu ne razmišljam, šta bude biće i živim dok sam živ - rekao je Vuk, a onda je otkrio da li Olji smeta njegova prošlost?

- Svima smeta. Mene ljudi osuđuju zbog moje prošlosti, ali to sam ja. Vama treba čovjek kao ja, da uperite prstom u mene i kažete "to je loš lik". Ja sam prihvatio ulogu lošeg lika u narodu, uživam u toj ulozi i nikad je neću promeniti - rekao je Vuk kroz osijmeh.

Kurir.rs/Srbija Danas

Ne propustite