SVI SE PITAJU ZAŠTO SU RASKINULI VUK MOB I OLIVERA: Zaprosio je, dobili kćerku i onda krah, A EVO KAKO JE REPER REAGOVAO NA PITANJE O OLIVERI

Show
SVI SE PITAJU ZAŠTO SU RASKINULI VUK MOB I OLIVERA: Zaprosio je, dobili kćerku i onda krah, A EVO KAKO JE REPER REAGOVAO NA PITANJE O OLIVERI
Iako je izgledalo kao da su reper Vuk Mob i njegova, sad već bivša vjerenica, Olivera Konatar, bajkoviti par, na žalost ipak neće imati svoj "hepi end".

Iako je izgledalo kao da su reper Vuk Mob i njegova, sad već bivša vjerenica, Olivera Konatar, bajkoviti par, na žalost ipak neće imati svoj "hepi end", piše Srbija Danas.

Olivera se nedavno oglasila javnim saopštenjem i potvrdila priče koje su već neko vrijeme kružile, a to je da su ona i reper stavili tačku na njihovu vezu.

olivera-kona-tar-vuk-mob-2

Iako je reper nedavno u jednoj emisiji prvo izbjegavao odgovor, a potom i poricao da nešto nije u redu sa njima, Olivera je iznijela pravo stanje stvari.
Kao što je već poznato, Olivera i Vuk su bili u vezi dvije godine, a prošle godine, na njegovom koncertu u centru Beograda za praznike, on ju je zaprosio pred 10.000 ljudi. 

- Pitao bih Oliveru da se uda za mene jer je volim više od svega i volio bih da bude moja žena do kraja života - izgovorio je reper uz gromoglasan aplauz fanova i vrisak, a u trenutku kada je novinarka izgovorila "da", reper se rasplakao.

Vuk se u septembru prošle godine odlučio da bude dio rijaliti programa u regionu "Zadruga", a već tada je bilo poznato da je njegova vjerenica u drugom stanju.

Vuk je izašao ranije, kako bi posljednje nedjelje pred Oliverin porođaj proveo sa njom, a 10. marta se rodila njihova ćerka, kojoj su dali ime Teona.

Međutim, problemi među njima su bili jači, pa ih čak ni kćerkica nije održala na okupu.

Ne propustite