SKUPLJAJU PARE DA KUPE KUĆU LUNI I MARKU - A SAD SE OGLASIO MILJKOVIĆ: Evo šta je prava istina o 30.000 EURA!

Show
SKUPLJAJU PARE DA KUPE KUĆU LUNI I MARKU - A SAD SE OGLASIO MILJKOVIĆ: Evo šta je prava istina o 30.000 EURA!
-

Rijaliti zvijezde Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković postali su roditelji prije tri dana, kada je ona na svijet donijela kćerku Miju. Njih dvije su još u porodilištu, a za to vrijeme Lunini i Markovi fanovi navodno skupljaju novac kako bi im kupili kuću.

Međutim, mnogi misle da je to obmana i da neko zapravo želi da se obogati preko bračnog para.

Prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama krenule su da se šire apeli da se sakupi novac za Lunu i Marka, kako bi se preselili u kuću nakon rođenja ćerke.

Nakon što se Luna porodila, ova akcija je ponovo postala aktuelna i navodno je sakupljeno već 25.000 eura, a na jednoj fan-stranici objavljena je slika na kojoj piše: „Ko do sada nije uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inboks za informacije”.

luna2

– Svako daje koliko ima. Neko 100 eura, neko 500. Ja sam poklonila 2.500, jer želim da joj se odužim što mi je uljepšala život prethodnih godina, otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svijet, da mogu da kupe sve što im bude potrebno – objasnila je za medije anonimna žena iz Beča za Objektiv.rs.

"Prestanite da lažete! Kakve pare za stan po vama bismo do sad bili milioneri! Hejteri samo izmišljaju! Sikter", poručio je besno Miljković.

Ne propustite