JAPANSKA VJEŽBA OD 60 SEKUNDI JE "SMRT" ZA BORE: Svakog dana pritisnite ove 3 tačke - nećete vjerovati u rezultate

Praktična žena
JAPANSKA VJEŽBA OD 60 SEKUNDI JE "SMRT" ZA BORE: Svakog dana pritisnite ove 3 tačke - nećete vjerovati u rezultate
-

Zahvaljujući ovoj vježbi žene iz Japana imaju tako sjajnu i glatku kožu i lice bez bora.

Šijacu je jedna od najjednostavnijih masaža koju svako može na sebi da primijeni, a donosi velike koristi za zdravlje i ljepotu.

Osim što je "ljekovita", ova tehnika djeluje i preventivno na brojne tegobe i stanja. Bez obzira na to da li pribjegavate šijacu masaži kako biste ublažili stres ili bolove u zglobovima, ili da biste se podmladili, nevjerovatno je koliko je efikasna.

Od starosti niko nije pobjegao, bore su prirodna pojava, ali to ne znači ne možete da probate da ih ublažite i spriječite. Vježba koju Japanke redovno praktikuju traje svega 60 skeundi a pomoći će vam da se besplatno riješite bora i učinite kožu svježijom i sjajnijom. 

Koža ispod očiju je vrlo tanka, što znači da će joj, u odnosu na ostatak tijela, prije popustiti tonus i pojaviti se prvi znaci starenja - bore. Šijacu može da pomogne da "podmladimo" ovo područje i učinimo da koža izgleda zategnutija i mnogo svježija.

bore-na-licu

Ono što treba da uradite je da jagodice kažiprsta, srednjeg i domalog prsta stavite na kost tačno ispod oka (crvene tačke na slici), a masaža je vrlo jednostavna - lagano pritisnite držite tako 10 sekundi. Zatim sklonite ruke. Ponovite vježbu još dva puta.

Ova besplatna tehnika je izuzetno efikasna, a oni koji su praktikovali kažu da su rezultati vidljivi veoma brzo, već za mjesec dana, piše Lepa i srećna.

 

Ne propustite