NOVAK JE DJEČAKU DAO REKET I ODUŠEVIO SVIJET: A sada se pojavila i cijena reketa, evo koliko vrijedi rekvizit kojim je Novak RASPLAKAO dječaka u Parizu - DA LI STE OVO OČEKIVALI?

Sport
NOVAK JE DJEČAKU DAO REKET I ODUŠEVIO SVIJET: A sada se pojavila i cijena reketa, evo koliko vrijedi rekvizit kojim je Novak RASPLAKAO dječaka u Parizu  - DA LI STE OVO OČEKIVALI?
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobrao je brojne simpatije time što je dječaku poslije finala Rolan Garosa poklonio reket. Svijet je obišla slika i reakcija dječaka koji je ostao u čudu što je dobio ovakvu uspomenu, a dva dana poslije epskog finala u pet setova, pojavile su se i prve procjene vrijednosti poklona koji je dobio dječak.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobrao je brojne simpatije time što je dječaku poslije finala Rolan Garosa poklonio reket. Svijet je obišla slika i reakcija dječaka koji je ostao u čudu što je dobio ovakvu uspomenu, a tri dana poslije epskog finala u pet setova, pojavile su se i prve procjene vrijednosti poklona koji je dobio dječak, piše Avaz.ba.

novak

Ken Goldin, izvršni direktor „Goldin aukcija“ procjenjuje da reket već sada vrijedi između 25.000 i 35.000 dolara.

Da druge strane Ezra Levin, direktorka platforme „Collectible“ koja se bavi sportskim rekvizitima, smatra da je reket još skuplji i da može ići čak do 50.000 dolara.

Đoković je ovim reketom preokrenuo rezultat od 0:2 do 3:2 u finalu protiv Stefanosa Cicipasa (Tsitsipas) kojeg je pobijedio za svoj 19. grend slem i drugi pehar Rolan Garosa.

Ne propustite