ZAVIRITE U ĐOKOVIĆEVU LUKSUZNU VILU VRIJEDNU 1O MILIONA EURA: 9 spavaćih soba, 8 kupatila, kino soba - POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST OVE VILE

Kiosk
ZAVIRITE U ĐOKOVIĆEVU LUKSUZNU VILU VRIJEDNU 1O MILIONA EURA: 9 spavaćih soba, 8 kupatila, kino soba -  POGLEDAJTE UNUTRAŠNJOST OVE VILE
Novak Đoković je prije nekoliko mjeseci kupio luksuznu vilu u Marbelli, španskom odmaralištu blizu Malage.

Novak Đoković je prije nekoliko mjeseci kupio luksuznu vilu u Marbelli, španskom odmaralištu blizu Malage.

Fotografije kuće jasno pokazuju da najbolji teniser svijeta nije štedio da svojoj porodici i sebi osigura komfor.

Ova vila je tenisera koštala 10 miliona eura, a prostire se na 1.000 kvadratnih metara, od 3.500 kvadrata koliko iznosi površina cijelog imanja. Prije nego što ga je Novak kupio, iznajmljivano je po cijeni od 10.000 eura sedmično.

nole1

nole2

Kuća posjeduje devet spavaćih soba, osam kupaonica, zatvoreni bazen, nekoliko salona, ​​kino i televizijsku sobu, ogromnu igraonicu s bilijarom i stonim nogometom, spa centar, saunu i tursko kupatilo te potpuno opremljenu teretanu.

nole3

nole4

nole5

U dvorištu se nalazi veliki vrt s bazenom iz kojeg se pruža pogled ka moru i planinama. Ispred kuće se nalazi roštilj, prostor za zabavu, pa čak i tenisko igralište na kojem Đoković može trenirati i vježbati kada je na odmoru u Marbelli ili kada odluči tamo provesti dane sa svojim bližnjim.

nole6

nole7

nole8

nole9

Ne propustite