NAŠLA NAČIN DA POKRENE POROĐAJ: Marko sve snimio, Luna nestrpljiva da postane MAMA pa odlučila uzeti stvari u svoje ruke!

Show
NAŠLA NAČIN DA POKRENE POROĐAJ: Marko sve snimio, Luna nestrpljiva da postane MAMA pa odlučila uzeti stvari u svoje ruke!
Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u ljubavi i sitno broje do dolaska njihove kćerkice.

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u ljubavi i sitno broje do dolaska njihove kćerkice. Luna je već ušla u deveti mjesec trudnoće i očekuje da će se svakog trenutka poroditi.

Budući roditelji otkrili su da je termin njenog poroda planiran za 15. jun. Međutim, Luna je nestrpljiva i na sve načine se trudi kako bi se porodila što prije.

 Luna nije znala da je Marko snima, te je pričala kako se osjeća s obzirom na to da će uskoro postati mama. 

- Srećna sam, Znaš onaj osjećaj kad prvi put treba da se poljubiš, imaš leptiriće, e tako se osjećam. Srećna sam jer sam svjesna da ću ove nedjelje da budem mama. Ne možeš da pobjegneš, to je to, ovih dana je kraj. Ne može da se izbjegne. To je to. Ona će da izađe, pa će da izađe, kako će ne znam - rekla je Luna i nasmijala sestru Ninu Đogani.

luna1-0

- Ona uporno hoće da se porodi - rekla je Nina.

- Da. Idem poslije od sedmog sprata do dole stepenicama. Nina će mi praviti društvo, ako me slučajno nešto zaboli - rekla je Luna svoj plan.

- Ja ću da joj pričam moje ljubavne problema, ona nek sluša i neka samo šeta - dodala je Nina.

- Rekli su mi, stepenice što više i šetnja - rekla je Luna dok je brisala pod džogerom.

luna2-1

Marko je podijelio ovaj snimak na njihovom Jutjub kanalu, a zatim je objavio još jedan na kom se vidi da je Luna ispunila plan i zaista sa sestrom išla uz i niz stepenice.

- I evo kako sam obećala, silazimo niz stepenice sa sedmog sprata. Mora se, neće beba da izađe - rekla je Luna.

 

Ne propustite