POGLEDAJTE ŠTA JE NAMRŠTENA JELENA ĐOKOVIĆ DANAS OBUKLA ZA FINALE ROLAN GAROSA: U ovome navijala za pobjedu muža (FOTO)

Show
POGLEDAJTE ŠTA JE NAMRŠTENA JELENA ĐOKOVIĆ DANAS OBUKLA ZA FINALE ROLAN GAROSA: U ovome navijala za pobjedu muža (FOTO)
Novak Đoković je završio finalni meč Rolan Garosa

Novak Đoković je završio finalni meč Rolan Garosa i može da se pohvali još jednom sjajnom pobjedom i važnom titulom. On je reket ukrstio sa mladim grčkim teniserom Stefanosom Cicipasom, pobjedivši ga sa 6:7(6), 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.

I dok je čitava nacija sa nestrpljem i uzbuđem čekala ishod ovog meča, Noletova supruga Jelena Đoković bodrila ga je na licu mjesta sa tribina u Parizu.

jelena

Jelena je tokom meča u trenucima dok je Novak gubio uglavnom bila nervozna i namrštena, te je strepnja na njenom licu bila očita, no baš kao i juče - ona je sjajno stilizovana.

Lepa 34-godišnjakinja na tribinama se pojavila u lepršavoj ljetnoj haljinici golih ramena sa volanima i u crnoj boji sa njenim omiljenim cvijetnim dezenom. Kombinaciju je upotpunila narukvicama od drvenih perlica oko ruke, kao i slamnatim šeširom sa crnom trakom.

jele

2605931-jdj-1-ff

Zanimljivo je da je gospođa Đoković i na epskom, polufinalnom meču Nadala i Novaka takođe nosila cvijetnu haljinicu, pa nije teško zaključiti da je upravo ovaj trend njen glavni izbor za ovo ljeto.

 

Ne propustite