KRSTINJA TODOROVIĆ POKAZALA SUPRUGA, ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA: Pokazala gdje žive, SAMI LUKSUZ

Show
KRSTINJA TODOROVIĆ POKAZALA SUPRUGA, ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA: Pokazala gdje žive, SAMI LUKSUZ
.

Vrata svog djevojačkog doma u Podgorici otvorila je Krstinja Todorović, nekada Matanović.

Toplu dobrodošlicu uz iće i piće, ekipi Grand.Online portala poželela je cijela porodica, a po prvi put smo imali priliku da vidimo momka koji je osvojio Krstinjino srce.

7e50a23cef3f5db70bea25add71be10e46834843

- Nešto što su vjerovatno svi dugo čekali i pitali se, ovaj gospodin ovdje pored mene je moj bivši momak, a sadašnji muž Bogdan- predstavila je svoju jaču polovinu takmičarka ''Zvezda Granda''.

- Krstinja je kao supruga sasvim dobra, slažemo se, za mene  je najbolja. Ne bih je birao da nije najbolja- priznao je Bogdan, za kog Krstinja ima samo reči hvale. Kako kaže, nije tipičan Crnogorac, već ima punu podršku u svemu što radi i pruža joj slobodu.

ad04fae1253970cb563a7b629ee27350244310ce

Iako su u fazi renoviranja doma, nismo mogli a da ne primetimo detalje u dnevnom boravku koji su posvećeni Krstinjinoj pokojnoj majci. Pored isklesanog Ostroga u zidu, posebno mesto u dnevnom boravku zauzima uramljena fotografija devetogodišnje Krstinje i njene majke.

- Ova slika je nešto što će biti ceo život sa mnom i uz mene. Tu je i isečak iz drugog takmičenja koje je bilo posvećeno mojoj majci, kao i sve do sada i u budućnosti. Kad već nije tu da vidi i da doživi moj uspeh, bar da bude tu, među nama - rekla je Krstinja kroz suze.

Sestra Ivana otkrila je da je Krstinja imala poseban odnos sa majkom i da je na neki način predosetila njenu smrt.

 - Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razbolela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, kao da je slutila rastanak - ističe Krstinjina sestra. 

I otac Veliša priznao je koliko je Krstinji tokom odrastanja nedostajala majka, zbog čega je ceo svoj život podredio svom najmlađem detetu.

65470c8755697e4edaaae7b08130cb6b8f112758

Pored najiskrenijih i teških priznanja, do sada neotkrivenih detalja njenog života, imali smo priliku da zavirimo i u njenu sobu, garderober i uverimo se u rezultate nevherovatne transformacije koju je napravila tokom takmičenja.

Cijeli prilog iz Krstinjinog doma pogledajte u videu!

Izvor:Grand

Ne propustite