BOJANA I NATAŠA RODIĆ RADILE U PORODIČNOJ KLANICI, A SADA SU DONIJELE ODLUKU: Pokreću novi biznis, EVO ČIME SE BAVE SADA

Show
BOJANA I  NATAŠA RODIĆ RADILE U PORODIČNOJ KLANICI, A SADA SU DONIJELE ODLUKU: Pokreću novi biznis, EVO ČIME SE BAVE SADA
.

Svastike Veljka Ražnatovića, Bojana i Nataša Rodić, su od malih nogu radile u porodičnoj klanici, a sada su otkrile da pokreću sopstveni biznis. 

Nataša i Bojana će se otisnuti u dizajnerske vode i kreirati odjeću za mlađe dhevojke koju će prodavati preko Instagrama.

2456799-vfsfa-ls

"Istina je, Bojana i ja pokrećemo novi biznis i veoma smo uzbuđene zbog toga", rekla je Nataša Rodić i nastavila:

"Vrijedno smo radile na tome i posvetile smo se do najsitnijih detalja svakom komadu ponaosob. Ne želim da otkrivam detalje jer je prerano, ali ako sve bude po planu, uskoro ćete vidjeti na čemu smo Bojana i ja radile u poslednje vreme".

Inače, njihova baka ne krije koliko je ponosna na njih.

- Kad dođe vijreme klanja pilića, sve tri su uključene, sve radimo skupa. Drago mi je što su ih moj sin i snaha tako vaspitali i izveli na pravi put. Od malih nogu se znalo, kad se radi - radi se, ali i za uživanje se nađe vremena. Ja ih volim najviše na svetu, one su za mene svetinje - zaključila je ponosna baka svojevremeno za medije.

Izvor:Kurir

Ne propustite