PORODICA TOŠIĆ UŽIVA U LUKSUZNOM HOTELU U TURSKOJ, cijena sobe preko 10.000 eura za 10 dana: Duško Tošić odveo kćerke, POGLEDAJTE PRIZORE

Show
PORODICA TOŠIĆ UŽIVA U LUKSUZNOM HOTELU U TURSKOJ, cijena sobe preko 10.000 eura za 10 dana: Duško Tošić odveo kćerke, POGLEDAJTE PRIZORE
-

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, spa centar, samo su neke od pogodnosti hotela u kojem porodica Tošić odsjeda

Fudbaler Duško Tošić trudi se da svojim kćerkama, Niki i Atini, priušti najlepša putovanja po luksuznim destinacija, kad god mu to poslovne obaveze dozvole.

Ovog puta, Duško je svoje mezimice odveo u Tursku, tačnije Bodrum, gdje je uplatio najluksuzniji hotelski smještaj, saznaje Telegraf jetset.

Naime, Tošić je na svom Insta-storiju objavio fotografiju mora i označio hotel u kom odsjedaju, a cijena smještaja u istom je paprena.

Najjeftinija soba za njega i djevojčice, za deset dana ljetovanja, iznosi 10.773 evra, dok ima i skupljih.

dusko-tosic-830x0

foto: Printscreen

atina2-830x0

foto: Printscreen

Najskuplja soba košta nevjerovatnih 17.795 evra za deset dana boravka.

Smještaj pruža pravi luksuz u svom cjenovnom rangu.

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, spa centar, samo su neke od pogodnosti hotela u kojem porodica Tošić odsjeda.

dusko-tosic2-830x0

Da su kćerke sa njima na odmoru, pokazala je Atina, koja je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija iz luskuznog ljetovališta.

(telegraf.rs)

 

Ne propustite