Novak Đoković srušio Nadala u Parizu, KAMERE SNIMILE JELENU NA TRIBINAMA: Oči ćete trljati kad vidite šta je obukla, KUĆNU HALJINU?! (FOTO)

Kiosk
Novak Đoković srušio Nadala u Parizu, KAMERE SNIMILE JELENU NA TRIBINAMA: Oči ćete trljati kad vidite šta je obukla, KUĆNU HALJINU?! (FOTO)
-

Prvi teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u finale Roland Garrosa u Parizu pobijedivši u teniskom klasiku Rafaela Nadala u četiri seta i nakon četiri sata velike borbe s 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2.

Đoković će u finalu u nedjelju igrati s Grkom Stefanosom Tsitsipasom.

Kao i uvijek, Noleta je bodrila njegova supruga Jelena Đoković.

Nakon ležernog izdanja u farmericama i majici sa printom "Ćirilca-Latinica", snažnom porukom koju su pozdravili u Srbiji, za ovu priliku Jelena je odabrala romantičnu haljinu na bretele sa diskretnim floralnim printom u plavo-bijeloj boji. Naravno, nezaobilazni detalj bio je bijeli šešir, aksesoar od kojeg Jelena ne odustaje na teniskim turnirima.

e3os6y7wqaafsgd

foto: Twitter

Haljina koja je istakla vitku figuru Novakove supruge i majke njihovo dvoje djece - Stefana i Tare, ultimativni je hit ove sezone. Trendovi za ljeto 2021. nalažu jednostvane krojeve, udobne i ženstvene, sa romantičnim cvjetnim printovima, a upravo je takav model koji je obukla Noletova supruga i direktorka Novak Đoković fondacije.

Stil Jelene Đoković je uvijek pod lupom javnosti, pa tako je bilo i ovog puta. Dok jedni kažu da izgleda prelijepo i mladalački, nije zanemarljiv broj onih koji smatraju da je ovakav ovakav odabir isuviše ležeran za Rolan Garos, pogotovo ako se uzme u obzir da mečeve na slavnom turniru posjećuju velike svjetske zvijezde.

"Obukla si kućnu haljinu", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

(Novi.ba/Pink.rs)

Ne propustite