DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUNI - EVO ŠTA VAS ČEKA: Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

Zanimljivosti
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUNI - EVO ŠTA VAS ČEKA: Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!
-

Dnevni horoskop za 12. jun  2021. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

Posao: Situacija na radnom mjestu je pomalo podložna agresiji. Stvara vam se dodatna tenzija pa niste u mogućnosti da razmišljate racionalno. Ljubav: Nećete biti u nekom raspoloženju za komunikaciju sa partnerom. Zdravlje: Organi u stomaku osjetljivi.

BIK

Posao: Mnogo radite i polako gubite tlo pod nogama. Bićete uspješnije u narednim danima. Ljubav: Samoća vam prija, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i bićete kao preporođeni. Zdravlje: Ispoštujte zahtjev organizma.

BLIZANCI

Posao: Prijatna zbivanja koja na prvi pogled ne obavezuju, mogu biti veoma važna za vaš posao, posebno ako radite u javnom sektoru. Ljubav: Nikako u vezu sa Škorpijom, možete biti povrijeđeni ili pokradeni. Zdravlje: Imate unutrašnju snagu.

RAK

Posao: Vjerujete u sebe i biće uspjeha, ali vas umor stiže. Izdržite, biće novca i posla. Ljubav: Emotivno ste zadovoljni i niste opterećeni nekim manjim raspravama sa partnerom. Slobodni uživaju u samoći. Zdravlje: Smanjite tenziju.

LAV

Posao: Provjerite svoje mogućnosti kako biste pobijedili teškoće, konačno vaš privatan posao može biti nešto što je realnost. Ljubav: Niste zaboravili partnera i on vam je na tome zahvalan, lijep dan za ljubav. Zdravlje:Srce i kičma mogu biti problematični.

DJEVICA

Posao: Saradnici vole kada imaju stabilnu i prodornu osobu za saradnju, kolegu ili nadređenog. Ljubav: Osjećate da ste ograničeni, zapravo potrebno vam je da imate malo i slobode za sebe. Zdravlje: Čuvajte creva prehlade.

VAGA

Posao: Saradnicima saopštavate nova rešenja, nove ideje na kojima želite da poradite. Ljubav: Partner je zadivljen vašim konkretnim i snažnim emocijama koje ga gađaju kao strijela. Zdravlje: Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Posao: Za to koliko vi ulažete truda i doprinoste vašoj maloj zajdnici, dođe vam da dignete ruke od svega. Ne trpite nekompetentne ljude. Ljubav: Čuvate svoju zajednicu. Prijatni i lagani razgovori. Zdravlje: Nema većih tegoba.

STRIJELAC

Posao: Očekujte dodatni pritisak od nadređenih, raditi jednu po jednu stvar. Produktivnost je smanjena. Ljubav: Misli lete na sve strane, niste zadovoljni . Tražite novu ljubav, nove inspiracije. Zdravlje: Joga vježbe će vas oplemeniti.

JARAC

Posao: Slušajte svoj glas unutrašnji imate sve šanse da se okrenete boljim poslovima od ovog sada što radite. Ljubav: Niste raspoloženi za ljubav, želite da radite i budete sami sa sobom. Tipično za jednog Jarca. Zdravlje: Osjećaj usamljenosti vam unosi depresiju.

VODOLIJA

Posao: Sigurni ste u novi posao koji treba da vam donese prave novčane rezultate. Ljubav: Ako ste u braku ili vezi sa osobom iz znak Ovan onda ćete sigurno biti neko ko stalno upada u svađe. Zdravlje: Unutrašnji nemir.

RIBE

Posao: Brinete da niste dobro odradili već ponuđen projekat. Imajte vjere u sebe i osećaj za druge ljude oko vas. Ljubav: Ne dozvolite da vam se iko miješa u vaš privatan život po svaku cijenu. Zdravlje:Krvni pritisak povećan.

(lepaisrećna)

Ne propustite