Bio je najljepši neženja BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA JE ŠOKIRAO JAVNOST: Čekajte da vidite kako danas izgleda, GODINE SU URADILE SVOJE

Show
Bio je najljepši neženja BIVŠE JUGOSLAVIJE, A ONDA JE ŠOKIRAO JAVNOST: Čekajte da vidite kako danas izgleda, GODINE SU URADILE SVOJE
-

Vlado Kalember bio je jedna od najvećih od zvijezda tadašnje jugoslovenske muzičke scene za kojim su sve žene uzdisale. Ovaj Zagrepčanin je pored svoje harizme i poželjnog izgleda oduševljavao javnost i svojim raskošnim glasom, a danas je skoro neprepoznatljiv.

Svi su pjevali hitove Srebrnih krila, benda koji je vrtoglavo doživio svoj uspon i uspjeh na muzičkoj sceni, a Vlado je, kao frontmen svog benda osvajao simpatije širom Jugoslavije. Kako su ranije navodili mediji, ubrzo su na Vladinu adresu počela da stižu pisma u velikom broju, a posteri sa njegovim likom dizali su tiraže magazina za tinejdžere, a ploče su se štampale u vrtoglavim tiražima. 

Kalember nije imao običaj da govori o svojim partnerkama, ali je u javnosti uvijek dizao prašinu, budući da su mu žene teško odolijevale. Ipak, on je više puta poručio samo jedno:

– Nije svaka žena sa kojom sam popio kavu bila moja partnerka.

Međutim, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, šeficom tada popularnih „Lokica“. Međutim, kako to uglavnom biva, i njihova veza na daljinu je bila osuđena na propast.

Izgovorio sudbonosno “da” i iznenadio javnost

Iako su ga već proglasili vječitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner sa kojom ima sina Darijana. Ipak, nakon osam godina provedenih u braku stavili su tačku na svoj odnos.

Ovako miljenik ženskog pola izgleda danas:

 

Ne propustite