MUŽEVI ZA POŽELJETI! Ovo su 4 najbolja supruga po Zodijaku!

Horoskop
MUŽEVI ZA POŽELJETI! Ovo su 4 najbolja supruga po Zodijaku!
,

Nekad odgovore možete pronaći i u zvijezdama kako biste pronašli savršenog partnera. Astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znakovi posebno uživaju u ulozi supruga

1. Bik
Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu održati srećnom i voljenom. Uvek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cene. Uz njih ćete se uvek osećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Stalno će biti tu za vas i vodiće brigu o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

screen-shot-2021-02-20-at-9-15-30-am
2. Lav
Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumijevanja. Svojoj partnerki voli da se divi i da je obasipati pažnjom i ljubavi. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

3. Rak
Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vrijeme sa svojom boljom polovinom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole iskazivati ljubav i provoditi vrijeme s partnerkom čineći je srećnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude srećna.

4. Riba

Ovaj horoskopski znak voli da ugodi i usreći druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole biti utjeha i rame za plakanje.

Ne propustite