JELENA JE OTPJEVALA HIT "BELE RADE", UDALA SE I NESTALA SA ESTRADE: A da vidite kako ova pjevačica danas izgleda, GODINE SU URADILE SVOJE?!

Show
JELENA JE OTPJEVALA HIT "BELE RADE", UDALA SE I NESTALA SA ESTRADE: A da vidite kako ova pjevačica danas izgleda, GODINE SU URADILE SVOJE?!
.

Za njenu udaju 2003. godine znali su samo prijatelji, porodica i poznanici.

Jelena Broćić, jedna od poznatih pjevačica domaće narodne muzike, cijeli region oduševila hitom "Bele rade", a onda se povukla sa scene.

Jelena iza sebe nema burne priče i svađe sa kolegama, a kako su mediji kasnije navodili, za njenu udaju 2003. godine znali su samo prijatelji, porodica i poznanici. Ona nije objavljivala fotografije vjenčanja, niti je ta svadba bila medijski propraćena.

Ova skromna pjevačica iz Čačka bez mnogo skandala krčila je muzički put, a onda je uslijedio šok za javnost kada je objavila da se poslije devet godina razvela.

Jelena je sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima zbog njihovog sina Vasilija, tako da se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

- Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je jednom Jelena za medije, i to je bilo sve što je komentarisala o krahu braka. Gotovo da se potpuno povukla sa scene, te se posvetila nasledniku.

Evo kako danas izgleda: 

216363-zo6ktkqturbxy8yyzhlnjvlywvlzjg2mmy2nta3mwvizwi1mdi0zjyxni5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga-ff

(espreso.rs)

 

 

Ne propustite