OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆE SVAĐALICE ZODIJAKA: Imaju kratak fitilj, razbjesne se u sekundi

Zanimljivosti
OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆE SVAĐALICE ZODIJAKA: Imaju kratak fitilj, razbjesne se u sekundi
.

Uvijek su raspoloženi za raspravu  

Neki horoskopski znakovi svoju ljutnji i bijes iskazuju na otvoreniji način, a gotovo u svakom trenutku su spremi za raspravu. Imaju kratak fitilj i bez razmišljanja se upuštaju u prepirke.

Prema riječima astrologa, u ova 3 znaka se rađaju najveće svađalice: 

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici ako im se zamjerite. Čak i ako se stvar može riješiti mirnim putem, Lavovi će radije tražiti način da neslaganje pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u slabu tačku.

Ako se zamjerite Lavu, male su šanse da ćete izađi ako pobjednici iz te rasprave. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je izvinjenje i ubuduće izbjegavanje teme koja ih iritira.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a svađu će započeti istog momenata kada se vaše mišljenje razlikuje od njihovog. Mogu satima raspravljati i nikad neće priznati da nisu u pravu, jer su previše ponosi. Oni mogu u trenu da pronađu izgovor za svoje ponašanje, a savjet astrologa je da odustanete od rasprave sa njima u startu, jer ih je nemoguće pobediti.

Škorpija

Razgovor sa Škorpijom može vrlo brzo eskalirati u epsku svađu, čak i prije nego što to shvatite. Ako ih samo malo "bocnete" u ranjivo mjesto, oni su spremni da vam uzvrate salvom uvreda. 

Imajte na umu da oni nikad ne propuštaju priliku sa kažu nešto uvredljivo,zato je bolje ne zamjerati im se, prenosi "24sata.hr". 

 

Ne propustite