POMRČINA I PUN MJESEC U STRIJELCU 26.05. - OBJAVLJENA PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Evo šta vas čeka

Kiosk
POMRČINA I PUN MJESEC  U STRIJELCU 26.05. - OBJAVLJENA PROGNOZA ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA: Evo šta vas čeka
.

Mnoge osobe sada mogu istraživati svoje emocije i kopati po dubini duše s tjeskobom, sumnjom i raznim strahovima. Potrebno je otpustiti sve što nas blokira kako bi mogli očistiti dušu i iscijeliti je. Sva energija koja se akumulirala sada se treba transformirati i očistiti!

Ovaj pun Mjesec i totalna pomrčina se događa na 5. stupnju Strijelca i u ranim jutarnjim satima pravi kvadrat s Jupiterom iz Riba, što nam može dati veliki emotivni ekstremizam. Kako je Strijelac veliki optimist i filozof onda će doći do pretjerivanja i emotivnih ispada.

Sigurno je da će ovaj pun Mjesec proširiti vidike pa će mnoge osobe promatrati svoj život iz šire perspektive. Svi horoskopski znakovi koji imaju neke planete ili bitne točke oko 5. stupnja bilo kojeg znaka mogu očekivati pravi uragan emocija koje će izbaciti ovaj pun Mjesec i pomrčina.

screenshot-5

Najviše će utjecati na Strijelce, Blizance, Ribe i Djevice. Kako pomrčina dodaje crvenu boju Mjesecu onda se ovaj zove i Krvavi Mjesec. Mnoge osobe mogu istraživati svoje emocije i kopati po svojoj dubini duše s tjeskobom, sumnjom i raznim strahovima. Potrebno je da otpustimo sve što nas blokira da bi mogli očistiti svoju dušu i iscijeliti je.

Sva energija koja se akumulirala sada se treba transformirati i očistiti. Transformacije se mogu događati na raznim povredama, emotivnim nesigurnostima i iscjeljivanju općenito. Tenzije mogu biti uvećane, emocije su uzburkane i pomiješane pa se možete osjećati zbunjeno i nesigurno.

Kako je Strijelac optimist onda možete ući u rizik, prihvatiti nove promjene i krenuti u životnu avanturu. Sve što možemo učiniti je da izaberemo optimizam Strijelca i slobodu pa se pustimo niz rijeku da nas nosi u ocean novih avantura i želja. Pojedinim osobama ove promjene mogu biti i teške, ali to je način da dođete do novog preporoda i bolje verzije sebe i svojih osjećaja.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj devetoj kući koja reflektira treću pa možete imati događanja kada su putovanja u pitanju, učenja, neke nove filozofije. Moguće su neke komplikacije na putovanjima, pobune i svađe su također moguće.

Izbjegavajte sve vidove konflikta, putovanja i ne pravite pobune s ukućanima, partnerom ili radnicima ako ih imate.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ova pomrčina Mjeseca događa u vašoj osmoj kući koja baca sjenu na vaše drugo polje pa će biti riječi o financijama, kako vašim tako i vašeg partnera. Ne preporučuje se da se zadužujete niti da podižete kredit.

Sada istjerujete na čistac što je vaše, a što partnerovo. Mogu se događati transformacije i u intimnim odnosima ili da dobijete neko nasljedstvo. Budite strpljivi.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj sedmoj kući vaših partnerskih odnosa i života u javnosti. Mnogi Blizanci mogu usklađivati partnerske odnose ili se istaknuti u javnosti.

Izbjegavajte bilo koji vid forsiranja i dvosmislene situacije u odnosima. Ova pomrčina se može osjećati narednih šest mjeseci povremeno pa dobro pazite kako postupate s emotivnim partnerom i partnerima na poslu. Surađujte s bliskim ljudima.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ova pomrčina i pun Mjesec događa u vašoj šestoj kući koja baca sjenu na dvanaesto polje pa možete očekivati promjene na poslu u svakodnevnim rutinskim poslovima.

Kada je zdravlje u pitanju i vaša podsvijest, svakako da ne možete raditi sve što poželite već se dobro organizirajte i budite vrijedni da bi ostvarili vaše ciljeve.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ova pomrčina događa u vašoj petoj kući koje baca sjenu na jedanaestu pa možete imati događanja i promjene kada je ljubav u pitanju ili s djecom ako ih imate. Senzualnost je naglašena i ljubav se pokreće.

Postoji mogućnost ako ste bez partnera da izjavite i iznesete otvoreno emocije. Prijateljstvo je naglašeno pa se može dogoditi da je ta emocija vezana i za dugogodišnje prijateljstv

DJEVICA

Drage Djevice, kod vas se ova pomrčina događa u vašem četvrtom polju koje baca sjenu na deseto pa može biti promjena na poslu, neslaganje s nadređenima, neke rasprave sa roditeljima. Pojedine Djevice mogu i promijeniti posao ili potpisati neki bitan ugovor.

Vaš planet Merkur je već u sjeni pa može biti iznošenja burnih emocija ili naglih odluka pa je oprez potreban.

VAGA

Drage Vage, kod vas se ova pomrčina događa u vašem trećem polju koje baca sjenu na deveto polje pa se ne preporučuje putovanje, neke komunikacije koje pokreće emocija, posebno s rodbinom.

Moguće je da planirate neke nove projekte pa bi bilo pametno da sačekate, jer vam Merkur ne daje dobru putanju, jer će biti retrogradan sve do 22.06. pa poslije možete pokretati ili putovati. Ne dozvolite jeziku da bude brži od pameti već slušajte umjesto da pričate i pametujete.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, kod vas se ova pomrčina događa u vašem drugom polju koje baca sjenu na osmo polje pa su emocije povezane s financijama. Dobro pazite ako neki novac ulažete u nešto ili kupujete, jer vam netko može nešto pokušati prodati da bi vam to kasnije stvorilo problem.

Razmislite prije bilo kakvog ulaganja i transakcije s novcem. Ne podižite nikakve kredite niti ulazite u dugovanja. Budite oprezni kada je u pitanju stupanje u intimne odnose s osobom koju ne poznajete dovoljno

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas je pun Mjesec i totalna pomrčina u vašoj prvoj kući i baca sjenu na sedmo polje partnerskih odnosa pa u tom smjeru trebate paziti da ne pretjerujete kada su izljevi emocija u pitanju.

Potrebno je da izbjegnete sve što bi vas moglo povrijediti od fizičke aktivnosti do izljeva emocija i prošlih sjećanja. Bliske osobe mogu tražiti savjet od vas pa im pomozite vašim mišljenjem i iskustvom. Prepustite se čistim i iskrenim emocijama.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem dvanaestom polju koje baca sjenu na vaše šesto polje. Pojedini Jarci mogu imati problem sa strahovima i da se vrate u prošlost kada su emocije u pitanju.

Kod pojedinaca se može pojaviti neka prepreka na poslu ili problem s jasnoćom što i kako dalje. Moguće su i greške na poslu ili da neke vaše kolege odustanu od dogovora. Najbolje je da se malo povučete i odmorite od svega.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas se ova pomrčina događa u vašem jedanaestom polju koje baca sjenu na peto polje pa će biti naglasak na planove, projekte, prijatelje i ako imate uvjet moguća je i penzija. S druge strane aktivna je ljubav i ako imate djecu onda se trebate posvetiti njima.

Slobodni Vodenjaci bi mogli biti uzdrmane s upoznavanjem partnera po pitanju ljubavi ili netko tko vam je prijatelj može postati nešto više od toga.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se ova pomrčina događa u vašem desetom polju koje baca sjenu na vaše četvrto polje pa se mogu pojaviti događanja u vašoj karijeri ili možete pokretati neki novi posao. Pojedine Ribe mogu imati emotivne razmjene s roditeljima ili s nekim tko im je nadređen.

Izbjegavajte sve konflikte kada je obitelj u pitanju i pazite se vatre i opekotina. Učvrstite svoj ugled pošto imate priliku da postignete dobre rezultate na poslu koji vam daju i napredak u karijeri.

Sretno u svemu!

Ne propustite