SAŠA POPOVIĆ PROMIJENIO PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA: Direktor donio važnu odluku - SVE ZBOG 1 KANDIDATA

Show
SAŠA POPOVIĆ PROMIJENIO PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA: Direktor donio važnu odluku - SVE ZBOG 1 KANDIDATA
.

Saša Popović, direktor Grand produkcije je zajedno sa ekipom stručnog žirija odabrao top 60 kandidata  u takmičenju "Zvezde Granda", koji su zaslužili plasman u naredni krug.

Ova sezona takmičenja je i te kako turbulentna. Osim brojnih svađa, suza, smijeha, bilo je diskvalifikacija, odustajanja, a jedna situacija je posebno zaintrigirala javnost

screenshot-1

Među kandidatima koji su odustali od takmičenja je Mahir Mulalić, čiji je mentor Marija Šerifović. Ovaj mladić je bio prinuđen na to zbog smrti svoje majke koja je preminula od koronavirusa.

Trebalo je da Mulalić nastupa u duelu sa Natašom Vodeničar, ali zbog smrtnog slučaja u porodici, on se nije pojavio i samim tim onemogućio nastavak takmičenja. Ipak, na kraju emisije došlo je do preokreta. Popović je zaključio da je Mahir izvanredan talenat, te da je u svim dosadašnjim krugovima imao po šest glasova, te da svojim učinkom svakako zaslužuje da ide dalje.

Na oduševljenje svih, Saša je Mulalićevo ime izgovorio na samom kraju i objasnio da je on 60. kandidat koji nastavlja takmičenje u jednom od najpopularnijih muzičkih takmičenja.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite