"ODVRATNE PJESME ALI DOBIO SI GLAS ZATO ŠTO SI DOBAR FRAJER" Karleuša i Marija iskrene, EVO ŠTA SU PORUČILE KANDIDATIMA

Show
"ODVRATNE PJESME ALI DOBIO SI GLAS ZATO ŠTO SI DOBAR FRAJER"  Karleuša i Marija iskrene, EVO ŠTA SU PORUČILE KANDIDATIMA
.

Prvi u duelu ove večeri predstavili su nam se Aleksandar Pralica (29) iz Beograda koji je bio u timu Đorđa Davida i Armin Huremović (26) iz Ljubljane čiji mentor je bila Viki.

Aleksandar se predstavio pjesmama "Pratiš me u stopu" i "Ne znam gde si", dok je Armin otpevao "Umri u samoći" i "Bosanac".

Rezultat na kraju duela je bio 5:1 u korist Armina.

screenshot-26

- Huremović nije mogao da dolazi na probe, bila je zatvorena Slovenija,  radili smo preko Vibera koliko smo mogli... - rekla je Viki.

- Ja sam dobila nervni slom, Pralice ovo nema veze sa tobom, repeticija ovih refrena ovo je druže direktno u ludnicu da se ide. Ja sam doslovno doživjela nervni slom - rekla je Marija.

- Baš kao što pjesma i kaže "Raspadam se", raspao si se skroz - dodala je Snežana za Pralicu.

- Gledaoci u toj mjeri ne mogu to da osjete, zato što to na televiziji drugačije zvuči, ali ovdje u studiju je bio pakao - rekao je Popović.

- Kandidat broj dva, odabir pjesama mi je bio odvratan, dala sam ti glas samo zato što si dobar frajer - rekla je Karleuša.

screenshot-27

- Ja sam mislio da niko neće dati glas, vidim da su se svi ućutali i reko ajde ja radi reda da dam glas. Nije tu velika razlika bila između vas dvojice večeras. Nemojmo sada na ovog drvlje i kamenje, a ovaj je isti bio. Nije bio dobar ni jedan ni drugi, ajmo da budemo realni - rekao je Bosanac.

- Armine, ja te pratim od početka, imaš potencijala i sa tobom može jako lijepo da se radi - zaključio je Mili.

Nakon ovoga žiri je nastavio raspravku, te su ustanovili da Arminu nije odgovarao izbor pesama, dok ga je Viki kao njegov mentor branila.

Izvor:Grand

Ne propustite