NEKAD JE BILA KONKURENCIJA LEPOJ BRENI, PA SE NAGLO POVUKLA SA ESTRADE: Iznenadit ćete kad vidite kako DANAS izgleda

Show
NEKAD JE BILA KONKURENCIJA LEPOJ BRENI, PA SE NAGLO POVUKLA SA ESTRADE: Iznenadit ćete kad vidite kako DANAS izgleda
.

Gordana Adamov poznatija kao Lepa Lana tresla je muzičku scenu osamdesetih, a mnogi su je smatrali i konkurencijom Lepoj Breni.

Iako je i dan danas mnogi povezuju sa balkanskom zvijezdom, ona kaže da joj to ne smeta.

- Povezivaće nas do kraja života zato što nas je Zahar stvorio i od toga se ne može pobjeći. Kada sam bila mlađa smetalo mi je poređenje zato što je svaka od nas ličnost za sebe i ako treba da imitiram bilo koga u životu onda ja nisam svoja. Nekada mi je smetalo, ali prošlo je dosta vremena i sada na to drugačije gledam- rekla je Lana za Grand.

4ack9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrjn01eqv8vodyzngy5ngfhodq5ztuwyjhkzjuzn2mwndqznzfhyzguanbnkzmczqooaighmau

Nakon velikog buma koji je napravila, devedesetih godina, povlači se iz javnog života usljed medijskog linča i anonimnih prijetnji, a ispričala je i koliko joj je bio težak taj period.

- U medijima se pisalo svašta, povezivali su me sa braćom Vujović, pisali su da se razvodim, da sam pobegla sa detetom, a ja sam u sretnom braku već 46 godina... Morala sam da pijem lijekove za smirenje od stresa koji sam proživjela, ali to je sada prošlost- iskrena je bila pjevačica i dodala kako da su ti naslovi bili tačni, kad-tad bi neki dolazi u vidu slika ili sličnog isplivali na vidjelo.

Danas, kaže da je pronašla svoj mir jer je prošao period koji joj nije bio drag, ali da čovek mora da bude hrabar i u zlu i nastavi dalje. Namjerava, uskoro, da snimi i nove pjesme- emotivne i vesele jer je to ono što svijetu sada fali, prenosi "Puls Online".

Evo kako ona danas izgleda:

erwk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkdjn01eqv8voge1ntg1yjqynwyzmda4zgvjmjg0ztfknmzmmwrkzdkuanbnkzmczqooaieaaq

foto: Facebook

Ne propustite