NAPRAVITE DOMAĆI ČAJ OD OVE BILJKE I POPIJTE JEDNU ŠOLJU ČAJA SVAKI DAN: Tijelo se potpuno mijenja, REZULTAT FENOMENALAN

Porodica i zdravlje
NAPRAVITE DOMAĆI ČAJ OD OVE BILJKE I POPIJTE JEDNU ŠOLJU ČAJA SVAKI DAN: Tijelo se potpuno mijenja, REZULTAT FENOMENALAN
.

Svakodnevni život i konzumiranje nezdrave hrane dovodi do toksina u našem organizmu.

Čaj opušta ali i liječi jer one najteže otrove koje unosimo svaki dan u organizam, ovaj čaj izbacuje kroz urin i stolicu.

Proces čišćenja jetre je vrlo jednostavan, i ne moramo posjetiti doktora, jer se to može učiniti na potpuno prirodan način – koristeći mentu.

U to se uvjerila Amra H. koja je s nama podijelila ovaj recept i koja je, kako kaže nakon njegovog korištenja zaboravila na dnevnu glavobolju i bol u leđima uzrokovane stresom.

Čaj opušta ali i liječi jer one najteže otrove koje unosimo svaki dan u organizam, vaj čaj izbacuje kroz urin i stolicu.

Također, Amra je, kako je koristila ovaj čaj oslabila i 2 kilograma u mjesec dana, a kaže kako se nije čuvala hrane i nije držala dijete.

screenshot-15

Ovdje je izvanredan recept

Sastojci:

- šaka svježe mente
- sok od limuna
- sok od narandže
- litar pročišćene vode
- organski med

Kako to pripremiti?

Stavite vodu u lonac i ostavite na šporetu. Zatim, stavite mentu i pustite da provri oko 5 minuta.

Nakon toga, ostavite da se ohladi. Sljedeća stvar koju treba učiniti je da se limun i sok od narandže iscijede u tu vodu. Možete dodati med za ukus i možete ga probati.

Možete piti ovo i hladno ili vruće, to je na vama. To će vam pomoći u procesu čišćenja jetre i to je korisno za proces varenja. Ne bi trebalo da bude sumnje o ovome! Probajte i vidjet ćete rezultate.

Izvor: pozivitno

Ne propustite