EVO KAKO JE KARLEUŠA IZGLEDALA PRIJE 20 GODINA, PROCURIO SNIMAK KOJI JE KRILA OD JAVNOSTI: Nećete vjerovati svojim očima, KAO DRUGA ŽENA

Show
EVO KAKO JE KARLEUŠA IZGLEDALA PRIJE 20 GODINA, PROCURIO SNIMAK KOJI JE KRILA OD JAVNOSTI: Nećete vjerovati svojim očima,  KAO DRUGA ŽENA
.

Video koji se pojavio na društvenim mrežama, a u kom Jelena Karleuša priča o svojoj komšinici, iznenadio je mnoge jer osim njenog glasa ništa drugo ne ukazuje na to da je ovo upravo ona.

55d846db-e814-47c1-917e-39060a0a0a6c-jelena-karleusa-690x480

Pjevačica koja priča o svojoj popularnosti izgleda potupno drugačije u odnosu na danas i na ovom snimku se jasno može vidjeti da se Jelena tada nije podvrgla ni operaciji usana koje su manje, ni sređvanju nosa, ali ni jagodica.

I dok je Karleuša od tada pa do sada uradila ogroman broj intervencija što se može zaključiti samo na osnovu ovog videa, tada je bila poprilično prirodna.

Uprkos tome, osim glasa u ovom videu je odaju i stavovi jer ih je i tada otvoreno iznosila:

- Moja komšinica od 70 godina može da tračari i da pravi skandale koliko hoće, ali nikome to neće biti interesantno. Tako da prva osoba mora da bude vrlo intrigantna, vrlo popularna i vrlo interesantna medijima da bi uopšte postojali skandali i tračevi vezani za tu... Tračevi se izmišljaju samo za ultrapopularne ljude, ljude koji dodiruju taj neki nerv javnosti- govorila je 2001. godine Jelena.

(republika.rs)

Ne propustite