ZNATE LI DA POSTOJE 4 VRSTE STRAŽNJICE: Pogledajte koji je vaš i kako da izaberete savršenu odjeću za svoj oblik!

Kiosk
ZNATE LI DA POSTOJE 4 VRSTE STRAŽNJICE: Pogledajte koji je vaš i kako da izaberete savršenu odjeću za svoj oblik!
,

Ženska figura, a posebno oblik stražnjice, određuje četiri genetska čimbenika: položaj zdjelice i kostiju, raspodjela masti, veličina i oblik glutealnih mišića te način na koji su mišići pričvršćeni na kost kuka.

Međutim, bez obzira koji je oblik uvijek možemo težiti za savršenstvom, a ovo je najbolja vrsta haljina za svaku od njih.

a1

Kvadratni oblik

ko

Linija kosti zdjelice i bedrene kosti je ravna, i nema oštrog prijelaza na struk, što čini oblik kvadratnim. Ako je vaša stražnjica mala i da nema jasnog prijelaza na struk-kukove-bedra, šanse su da ste vlasnik oblika “kvadrata”.

Koju haljinu izabrati


Odaberite višeslojne haljine koje stvaraju efekt volumena. Također biste trebali obratiti pažnju na baršunaste tkanine. Ako haljina ima luk koji se može elegantno vezati na leđima, to je siguran i jednostavan način za dodavanje volumena gdje mislite da nedostaje.

koo

Okrugli oblik

oo

Bokovi izgledaju prilično veliko u usporedbi s ostatkom vaše figure. Ako se okrenete bočno ispred ogledala, možete vidjeti da je stražnjica ravnomjerno glomazna od vrha do dna i prijelaza na kuk.

Koju haljinu izabrati

Grijeh je sakriti takvu ljepotu, preporučujemo da odaberete haljine koje se šire na dnu. Ovdje postoji jednostavno pravilo: širi donji dio, što je uži sruk

ooo

Srcoliki oblik

so

Osobe s ovim oblikom imaju mali gornji dio stražnjice, koji se širi prema dnu. Prijelaz od struka do kukova je oštar, i nema ništa suvišno na stranama. Ova ženstvena vrsta figura rezultat je raspodjele masti na donjem dijelu stražnjice i bedara zbog visokih razina estrogena.

Koju haljinu izabrati

Prilikom odabira haljine, dajte prednost haljinama s visokim strukom. Ravne haljine do koljena također će izgledati sjajno.

soo

Oblik slova V

vo

Stražnjica u ovom obliku izgleda kao obrnuti trokut. Ako su vam ramena šira od kukova, vjerojatno imate imate srežnjicu  u obliku slova V.

Koju haljinu izabrati

Prilikom odabira haljine, pobrinite se da je tkanina lagana i da ima pojas ispod grudi. Kratke svilene retro haljine također će izgledati sjajno.

soo

Ne propustite