OVI 5 STVARI KOJE RADITE UNIŠTAVA VAŠU VEZU, parovi ovo često rade: Pronalazite li se u ovim situacijama?

Kiosk
OVI 5 STVARI KOJE RADITE UNIŠTAVA VAŠU VEZU, parovi ovo često rade: Pronalazite li se u ovim situacijama?
-

Ljubav se odnosi na sitnice: poruke „dobro jutro“, poljupce za laku noć, poklone i sretna iznenađenja. Više od toga, ljubav se odnosi i na akcije. Svakodnevno možemo imati stavove koji naštete našim partnerima - a često to i ne primjećujemo.

1. Zaboravljanje vremena s prijateljima
Prijatelj započinje novu vezu i potpuno nestaje iz zabave sa svojim prijateljima - zvuči li to poznato? Nažalost, prilično je uobičajeno da se takve stvari dogode. U ovom slučaju, trebate se podsjetiti da je čak i kad ste dio veze vrlo važno ostati u kontaktu s prijateljima, jer se kvalitet nečijeg života značajno povećava.

3

2. Koristite ove 4 riječi kada se izražavate partneru
Jeste li znali da, prema riječima stručnjaka, postoje riječi koje ne biste trebali reći svom partneru? Iako komunikacija igra važnu ulogu u vezama, neke riječi je bolje ostaviti neizgovorene. Riječi su sljedeće:

"Treba": Ova riječ donosi osjećaj frustriranih očekivanja prema postupcima vašeg partnera.
„Uvijek (kao  Uvijek to radiš. “): Ovo čini da se vaš partner osjeća kao da ne smije pogriješiti. “
„Nikad“: Ova riječ čini da vaš partner ostane u obrambenom režimu.
„Ali (kao Da, to nije u redu sa mnom, ali ... “): Izgovaranje riječi„ ali “, u ovom slučaju, čini da se vaš partner osjeća kao da je njihova izjava uništena.
Jeste li navikli koristiti bilo koju od ovih riječi? Ako je to slučaj, možda bi bilo dobro razmisliti o nekim boljim načinima komunikacije sa vašom drugom osobom.

5

3. Fokusiranje na žrtvu vašeg partnera kako biste im se zahvalili
Pretpostavimo da ste otišli na noćnu zabavu i dobili prekrasan buket ruža. Kako reagujete na to? Mnogi od nas bi rekli, „Hvala! Nisi morao! " ili „Hvala! Nisi morao prolaziti kroz toliko problema! " Ali je li ovo najbolji način komunikacije?

Istraživanje je pokazalo da kada zahvaljujete drugima na nečemu što vam je poklonjeno ili učinjeno za vas, to treba izraziti pozitivnim osjećajima i zahvalnošću prema njima i odnosu, umjesto da se fokusirate na isticanje cijene te akcije. Najbolji način da se zahvalite svom partneru na ružama bio bi da kažete: „Hvala, prelijepe su!! " Vidite kolika je razlika?

4

4. Odlazak u krevet u različito vrijeme
Ostajete li do kasno dok vaš partner ranije odlazi na spavanje? Šanse su da se vaša veza možda tiho razdvaja. Iako je studija pokazala da žene više vole odlazak na spavanje u isto vrijeme kada i njihovi partneri, stvarnost se razlikuje. Zapravo, 75% parova odlazi u krevet u različito vrijeme iz različitih razloga, uključujući raspored rada, gledanje televizije ili surfanje Internetom.

2
5. Zaborav na poljubac za laku noć
Savremeni život zahtijeva od nas naporni rad, odgovaranje na e-mailove, obavljanje svakodnevnih zadataka, izvršavanje kućanskih poslova i upravljanje financijama i porodicom. Iako imamo dobre namjere, život jednog para može biti progutan njihovom rutinom. Ponekad svoje odnose možemo uzimati zdravo za gotovo i zaboraviti na sitnice zbog kojih je ljubav ono što jeste.

1

Ne propustite