CECA JE BILA SAMOHRANA MAJKA, ANASTASIJA OTKRILA KAKO JE PROVELA DJETINJSTVO: Imala je poruku za Cecu, EVO ŠTA JOJ JE PORUČILA

Show
CECA JE BILA SAMOHRANA MAJKA, ANASTASIJA OTKRILA KAKO JE PROVELA DJETINJSTVO: Imala je poruku za Cecu, EVO ŠTA JOJ JE PORUČILA
.

Anastasija je objasnila zbog čega je ponosna na svoju mamu, čega se sve Ceca odrekla zarad svoje djece, ali i u kojim trenucima joj je najviše falila očinska figura.

2516241-ceca1-ff

Samohrani roditelji moraju da se odreknu mnogih stvari. Čega se sve tvoja mama odrekla zarad Veljka i tebe?

- Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju djece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se cijeli život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari. Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka.

Da li si ponosna na svoju majku jer je, kako kažeš, najveći teret podizanja dece pao samo na nju?

- Naravno, jako sam ponosna na nju, uvijek i zauvijek.

Koliko ti je bilo teško što nisi imala očinsku figuru tokom odrastanja?

- Otkad znam za sebe, tate se ne sjećam. Uveijek mi je bilo teško što nemam oca, a najviše mi je nedostajao dok sam bila mala. Kada su očevi dolazili po svoje ćerke u školu, tada bih se često zamislila i bila sam tužna, ali sam naučila da živim sa tim. Hvala Bogu, pored sebe sam imala majku i tetku, koje su mi pružile ljubav i bile potpuno posvećene Veljku i meni.

Kakav savet možeš da daš samohranim majkama, ali i djeci koja rastu u takvim porodicama?

- To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene.

Izvor:Informer

Ne propustite