DRAGANA MIRKOVIĆ IZGLEDA KAO DAMA, ŽIVI U DVORCU I NOSI MARKIRANU ODJEĆU: Ovako je izgledala prije operacija (FOTO)

Show
DRAGANA MIRKOVIĆ IZGLEDA KAO DAMA, ŽIVI U DVORCU I NOSI MARKIRANU ODJEĆU: Ovako je izgledala prije operacija (FOTO)
.

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, a tokom 35 godina karijere neprekidno je pomjerala muzičke granice.

645285-dragana-mirkovic-1-ls

Njena karijera pjevačice je počela tako što je pjevala na jednoj svadbi gdje ju je čuo istaknuti pokojni kompozitor Novica Urošević koji je u Dragani vidio veliki talenat. Prvi album izdala je 1984. godine i on je prodat u 160.000 primjeraka, a sa svakim svojim novim albumom, Dragana je mijenjala i svoj izgled.

662383-screenshot-7-1000x0-ff

Dragana je 1986. godine postala član "Južnog vetra", rame uz rame sa Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem i Sinanom Sakićem.

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada je Dragana nastupala sa "Južnim vetrom". U žutim pantalonama i patikama, zelenom mantilu i trakom na glavi, Dragana kao još uvijek djevojčurak, pjevala je pjesmu "Sreća mi je okrenula leđa", a publika je bila prosto oduševljena njome.

A ono što je svima zapalo za oko jesu njeni zubi koji su bili razdvojeni, kao i usta koja nisu bila puna kao sada, što dovodi Draganu do neprepoznatljivosti! 

Izvor:Espreso

Ne propustite