PIJTE OVAJ NAPITAK 3 DANA I GLEDAJTE KAKO SE SALO TOPI: Čisti organizam i ubrzava mršavljenje za 45 posto!

Praktična žena
PIJTE OVAJ NAPITAK 3 DANA I GLEDAJTE KAKO SE SALO TOPI: Čisti organizam i ubrzava mršavljenje za 45 posto!
.

Organ koji nikada ne biste povezali sa problemom gojaznosti je zapravo ključan, a ovaj napitak ga pročišćava.

Ako ne možete da smršate, stvar je možda u jetri, iscrpljenoj nezdravom hranom... Ako ne vodite računa o ovom organu, postoji rizik da dobijete ozbiljne bolesti kao što su masna jetra, fibroza, ciroza ili, pak, da vam se desi da jetra otekne. 

Osim toga, na funkionalnost jetre utiču i faktori kao što su gojaznost, nedostatak fizičke aktivnosti i konzumacija al*ohola.

Pomaže gubitak kilograma

Mnogi ljudi ni ne shvataju da je jetra jedan od najvažnijih organa kada je u pitanju mršavljenje. Činjenica je da se višak masti zadržava u tijelu ne samo zbog konzumiranja masne hrane, već više zbog nemogućnosti njenog sagorijevanja. I u ovom procesu jetra igra glavnu ulogu.

Patako, što više njene ćelije oštećuju toksini, to je slabija sposobnost tijela da prerađuje masnoće, a sve to dovodi do gojenja. Zato je važno oporaviti jetru jer je ona glavni razlog zbog kojeg se mučite da oslabite. 

Detoks napitak 

Postoji detoks napitak koji efikasno obnavlja jetru kako bi ona mogla ponovo efikasno da funkcioniše i povećava šanse za mršavljenje za čak 45 odsto. 

Evo kako da napravite napitak koji će vam pomoći da izgubite kilograme za bukvalno tri dana:

napitak-celer

Sastojci:

- 3 limuna

- 1 šolja sjeckanog peršuna

- 5 stabljika sjeckanog celera

- 6 čaša vode

Priprema:

Ukloniti koru i sjeme limunu. Pomiješajte sve sastojke (osim vode) u blenderu, pa dodajte vodu i ponovo miksajte.

Ovaj napitak pijte tri puta dnevno tokom tri dana. Osim toga, važno je i da jedete puno povrća - posebno zelene salate koja podstiče metabolizam i sagorijevanje masnoća, integralnih žitarica i antioksidanata. Sve ovo ponovite za otprilike sedam do 7-10 dana.

Vidjećete kako se kilogrami tope!

(novi.ba/mondo.rs)

Ne propustite