NEMATE SREĆE U LJUBAVI? DOBRO POGLEDAJTE SPAVAĆU SOBU! 2 greške vas blokiraju

Praktična žena
NEMATE SREĆE U LJUBAVI? DOBRO POGLEDAJTE SPAVAĆU SOBU! 2 greške vas blokiraju
.

Niste zadovoljni ljubavnim životom? U lošoj ste vezi ili nikako da nađete pravog partnera? Moguće je da treba nešto da promijenite u spavaćoj sobi.

Prema feng shui filozofiji uređenja prostora postoje neke  stvari koje bi trebalo da izbacite, odnosno unesete u prostoriju gdje se odvija "akcija", ako želite da poboljšate vezu i privučete ljubav u život.

Dobro pogledajte spavaću sobu. Da li imate predmete u crvenoj ili pink boji? Ako nemate, odmah ih nabavite. Smatra se da ove boje pospješuju strasti i prizivaju ljubav. Može to biti neka figurica, a nije loše i da odaberete posteljinu u ovim bojama.

Gdje vam se nalazi krevet? Ako je okrenut tako da vam stopala pokazuju na vrata, pomjerite ga. Ukoliko nemate prostora za ovakvu izmjenu, napravite barijeru između vrata i kreveta, možete u vidu paravana ili čak komode.

Ako u spavaćoj sobi imate nekakve stubove koji vas “sjeku” oštrim ivicama, onda ih zaklonite biljkama. Inače cvijeće se ne preporučuje u ovim prostorijama jer negativno djeluje na ljubavno polje, ali u ovom slučaju je dozvoljeno. 

Ne propustite