4 sigurna znaka koja pokazuju da ste rođeni jedno za drugo: Ako vam se dešava broj 3 - PRONAŠLI STE SRODNU DUŠU

Praktična žena
4 sigurna znaka koja pokazuju da ste rođeni jedno za drugo: Ako vam se dešava broj 3  - PRONAŠLI STE SRODNU DUŠU
Emotivni odnosi su mnogo komplikovaniji nego što se čini na početku svake veze

Emotivni odnosi su mnogo komplikovaniji nego što se čini na početku svake veze

Ipak, kada između partnera postoji povjerenje, ljubav i razumevanje, uspješna i duga veza im je zagarantovana.

1. U vašem odnosu nema mjesta ljubomori

Ljubomora je najčešće odraz nesigurnosti. Ukoliko niste sigurni u partnerove emocije, među vama će se stvoriti nepotrebna tenzija i potreba za pravdanjem, što će na kraju dovesti do kraha veze. Ako u vašoj vezi preovladavaju razumevanje i povjerenje, na dobrom ste putu ka dugoročnoj vezi.

2. Poštujete jedno drugo

Kao što nema uspješne veze bez povjerenja, tako je nemoguće održati vezu u kojoj jedan partner ne poštuje drugog. Zajedničko poštovanje je nešto što treba da postoji u svakoj uspješnoj i zdravoj vezi. Ujedno, poštovanje je nešto što će vam dozvoliti da se razvijate i kao par i kao individua.

3. Veza vam je ispunjena lijepim i srećnim trenucima

Ukoliko jedno na drugo najprije gledate kao prijatelje pa potom ljubavnike, vaša veza je na pravom putu. Osjećaj podrške i ljubavi je nešto čemu treba da težite svakodnevno.

Mnoga istraživanja su pokazala da parovi koji dijele srećne, ali i tužne životne trenutke imaju veće šanse da ostanu zajedno do kraja života, s obzirom na to da će sa mnogim stresnim situacijama znati da se izbore zajedno.

4. Motivišete i gurate jedno drugo kako biste napredovali

Kao što je važno da se razvijate kao par, tako je važno da se razvijate kao pojedinci. Ukoliko motivišete jedno drugo i podržavate u svakom poduhvatu kako bi jedno od vas napredovalo, to vam je siguran znak da će vaša veza trajati cijeli život.

Kada partneri “izvlače” one najbolje osobine jedno od drugog, takva veza je najuspješnija.

Ne propustite