MARINA GAGIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JE OSTAVILA DARKA LAZIĆA: "Više nisam dio tog svijeta", A ONDA SE OGLASILA I NJEGOVA MAJKA

Show
MARINA GAGIĆ SE OGLASILA NAKON ŠTO JE OSTAVILA DARKA LAZIĆA: "Više nisam dio tog svijeta", A ONDA SE OGLASILA I NJEGOVA MAJKA
.

Juče je u javnosti osvanula vijest da je ljubavi Darka Lazića i Marine Gagić došao kraj, a sada se ovim povodom oglasila i sama Marina, ali i pevačeva majka Branka.

- Ja više ne pripadam javnom svijetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – kaže za „Blic“ Marina Gagić, koja se po svemu sudeći nalazi kod svojih roditelja u Pećincima.

Branka Lazić, Darkova majka, bila je veoma potresena kada smo je pozvali za komentar povodom raskida Marine i pjevača.

darko-lazic-marina-gagic-1-670x447

- Mene takve stvari nemojte da pitate. Imate njihov broj, pa ih pozovite. Nisam upućena da su se otpratili sa društvenih mreža, ali i ako jesu to je njihova stvar. Ne mogu više da živim njihove živote, ne bih se miješala - kaže Branka za „Blic“, dok na pitanje da li se Marina preselila u Pećince nije dala odgovor.

Vijest o krahu ljubavi Darka i Marine je, podsetimo, osvanula sinoć, a Marina je pjevača otpratila i sa društvene mreže Instagram i obrisala sve zajedničke fotografije. Razlog su sve češće svađe zbog njegovog načina života, zbog čega je Marini "prekipilo".

Podsjetimo, Darko je u vezu sa Marinom Gagić uplovio nakon razvoda od Ane Sević, a u junu 2019. godine dobili su sina Alekseja.

Ne propustite