"SAŠA POPOVIĆ JE GABOR, TRČAO JE ZA ZLATOM KAO KER" Mira Kosovka otkrila tajne estrade, UNIŠTILA DIREKTORA GRANDA

Show
"SAŠA POPOVIĆ JE GABOR, TRČAO JE ZA ZLATOM KAO KER" Mira Kosovka otkrila tajne estrade, UNIŠTILA DIREKTORA GRANDA
.

Pjevačica Mira Kosovka važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorila o kolegama sa estrade. 

Godinama se u estradnim krugovima pričalo da ima problem sa alkoh,olizmom, a Mira je otkrila šta misli o tome. 

2547199-untitled1253526-ls

- Svi kažu Mira pije. P*zda vam materina, oni piju i drog,iraju se i umreše od toga, a ja živa i zdrava. Meni kažu da sam alkohol,ičarka, a oni najveći nar.komani i rospije. Ja sam, kao, teški al.koholičar, a oni svi odoše u tri pi*ke materine. 

Kosovka je istakla da je dobila i poziv da uđe u rijaliti program "Zadruga", ali da je odbila. 

- Mene svuda zovu, zvali su me i sada za "Zadrugu". Milica Mitrović se nekada družila sa mnom, voljela je da dolazi kod mene. Bila je djevojčurak. Zvala me je za "Farmu". Ne postoje pare da uđem tamo. Zamislite da se ja kačim sa ovim facama. Da me neko takav uvrijedi - rekla je pjevačica, a na pitanje da li su muškarci uzdisali za njom, odgovorila je: 

- Nisu jer sam imala uvijek jak stav. Nisam tukla pjevače, ali muzičare jesam. Jednog sam prebila ko vola. Udvarao mi se, a onda je počeo da me sabotira. Na ozvučenje me namesti, kako god krenem na mikrofon pištanje. Nosila sam štikle tanke. Kad sam ga zgazila, nije znao gdje se nalazi.

Ona se osvrnula i na vezi Saše Popovića i Zlatu Petrović.

- Saša je rezao vene za njom. Sjećam se, ona pjeva negdje u Njemačkoj, a Saša i ja u Švajcarskoj. On jadnik cijelo vrijeme kuka za njom, kao ker, a ona mu rekla da će doći. Mnogo ju je volio, ona ga je zezala. Ona je bila mrak. Saša, onakav kakav jeste, dosta pjevačica je prošlo kroz njegove prste. Ja mu kaže, gaboru jedan, na šta padaju? Ma i sad je ružan kao pas!

Izvor:Kurir

Ne propustite