OGLASILA SE MILENA NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Nisam se plašila prijetnji, pritisaka i posledica

Aktuelno
OGLASILA SE MILENA NAKON PODIZANJA OPTUŽNICE PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Nisam se plašila prijetnji, pritisaka i posledica
.

Srpska glumica Milena Radulović rekla je danas da je očekivala optužnicu koja je podignuta protiv beogradskog profesora glume Miroslava Mike Aleksića i ovakav njen sadržaj.

"S obzirom na broj prijava i broj djevojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano", kaže Milena Radulović za "Blic".

Srpska glumica navodi da je od prvog dana kada je izašla javno i kada su druge djevojke progovorile, bila svjesna da rade pravu stvar.

"Nisam mislila o eventualnim posljedicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svjesna onoga što radimo, jer govorimo istinu", izjavila je Milena Radulović i kaže da su Iva Ilinčić, ona i ostale djevojke uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Srđan Ilinčić, advokat i otac mlade glumice Ive Ilinčić nije krio zadovoljstvo kada je saznao da je protiv beogradskog učitelja glumice Miroslava Mike Aleksića danas podignuta optužnica.

"Iskreno, očekivao sam ovo. Zadovoljan sam, nadležni su posao odradili korektno", poručio je Ilinčić kratko za “Blic”.

On kaže da je preko zajedničke vajber grupe obavijestio mlade glumice o optužnici, a da su one sve bile oduševljene.

"Sve su oduševljene, ovo su zaista pozitivne vijesti", rekao je on.

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Mike Aleksića. Kako je saopšteno njemu su na teret stavljena izvršenja dva krivična djela silovanja, dva krivična djela si*ovanja, jedno produženo krivično djelo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična djela djela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih.

"Predloženo je produženje pritvora prema okrivljenom", saopštilo je Više javno tužilaštvo.

O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnijete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu. Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa.
 

Ne propustite