Evo koju je pjesmu Momir Lukovac pjevao prije 3 sedmice: Neki tvrde da je ovaj nastup naslutio tragediju

Show
Evo koju je pjesmu Momir Lukovac pjevao prije 3 sedmice: Neki tvrde da je ovaj nastup naslutio tragediju
.

Momir Lukovac, mladi pjevač koji je digao ruku na sebe u utorak uveče u Crnoj Gori, posljednji put se pojavio na sceni "Zvezda Granda" krajem januara, a svojim šarmom i predivnim glasom osvojio je srca publike. 

On se posljednji put takmičio u Grandu u februaru, dok je prije tri nedelje pjevao na tamošnjoj teleivizij u jutarnjem programu. 

Lukovac je tada izveo pjesmu legendarnog pjevača Tome Zdravkovića "Pesme moje", koja govori o čovjeku koji se oprašta od života. 

2539881-momir-lukovac-ff

Iako je djelovalo kao da nema nikakvih naznaka da bi mogao da naudi sebi, mnogi su pomislili da je možda upravo ovom izvedbom pjesme želio nešto da poruči. 

2539879-momir-lukovac-3-ff

Njegova koleginica iz "Zvezde Granda", Krstinja Todorović za Kurir je otkrila da je veoma potresena njegovom smrću. 

- To se desilo sinoć kasno, ta vijest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smjeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede da oduzme sebi život on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Cijeli život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pjesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - rekla nam je pjevačica.

(kurir.rs)

Ne propustite