DANAS BOTOKS PRELIVA, A EVO KAKO JE DONATELLA VERSACE NEKAD IZGLEDALA: Jesu li joj trebale sve silne operacije? POGLEDAJTE I SAMI

Kiosk
DANAS BOTOKS PRELIVA, A EVO KAKO JE DONATELLA VERSACE NEKAD IZGLEDALA: Jesu li joj trebale sve silne operacije? POGLEDAJTE I SAMI
.

Sestra slavnog kreatora Đanija Veraćea - Donatela Versaće, od kako se pojavila na javnoj sceni izazivala je veliku pažnju - kako zbog posla kojim se bavi, brojnih poroka i skandala tako i zbog svog izgleda.

Kako bi što duže zadržala mladost, bezbroj puta je otišla pod nož, pa više nije ni nalik djevojci kakva je nekad bila. A koliko je samo bila drugačija, prirodna i lijepa, svjedoče i fotografije iz perioda prije nego što je postala "zavisnik" od estetskih korekcija.

Po mišljenju mnogih, svakako najgora intervencija koju je uradila je korekcija usana, za koju smatraju da joj je promijenila lični opis.

Složićete se svi da Donatela ne bira sredstva u pokušaju da zadrži svoj mladoliki izgled, ali očito u tome ne uspijeva, pa mnogi misle da čak i "ružno" stari i da se "unakazila" pretjeranim korekcijama, umjesto da se prepusti prirodnom procesu.

Pojava dizajnerke koja ima 65 godina, svakako, nikog više ne ostavlja ravnodušnim, pa impozantne kreacije ove velike umjetnice padaju u sjenku kada se ona pojavi. Većina se slaže da je prešla granicu dobrog ukusa, i da sada izgleda kao karikatura.

 

Ne propustite