Mama na TikToku podijelila NEOBIČNO METODU kupanja djeteta: Sada su joj sve mame zahvalne, PROBAJTE I VI!

Mame i bebe
Mama na TikToku podijelila NEOBIČNO METODU kupanja djeteta: Sada su joj sve mame zahvalne, PROBAJTE I VI!
.

Mama Kayla podijelila je na svom TikTok profilu theellisisland17 video s neobičnom večernjom rutinom kupanja svog sedmomjesečnog sina Owena, u kojem drugim roditeljima poručuje kako 'nije potrebno kupovati kadice za bebe' jer se dijete može kupati i u - košari za veš.

Ona naime umjesto plastične dječje kadice ili obične kade koristi košaru koju stavi u kadu i tako si, kaže, 'olakša posao'.

- Na dno košare stavim ručnik da bebi nije hladno i da ne sjedi na plastici, a onda ju polijevam s toplom vodom - kaže Kayla, a to navodi kao jedan od nekoliko razloga zašto je ova ideja bolja od kupanja u kadici za dijete.

bebaa

Druga je prednost, dodaje ona, to što se košara može lako oprati i ne morate prljate cijelu kadu dok kupate bebu, a ako se u njoj za vrijeme kupanja beba igra, sve su joj igračke lako dostupne i ne mogu isplivati.

- Tako sam kupala starijeg sina i nema nikakve razlike od plastične kadice koju sad imam - napisala je jedna korisnica u komentarima, a javile su se i druge, iskusnije mame kojima se ovaj način kupanja svidio. 

- Nevjerojatno da mi to nikad nije palo na pamet, a imam petero djece s kojom sam kroz vrijeme smislila hrpu takvih praktičnih rješenja - komentirala je jedna, a sve su se mame složile da su cijene plastičnih kadica 'prenapuhane bez razloga, kao i većina stvari potrebnih za malo dijete, prenosi The Sun.

 

Ne propustite