MAJKA SEDMORO DJECE OTKRILA KAKO JE SKINULA 20 KG: Njen video motivisao je mnoge, pogledajte i vi!

Zanimljivosti
MAJKA SEDMORO DJECE OTKRILA KAKO JE SKINULA 20 KG: Njen video motivisao je mnoge, pogledajte i vi!
.

Zbog pandemije korona virusa, činjenica je da se svi posljednjih mjeseci krećemo manje nego ranije. Zbog toga nije čudno ako ste se i vi malo ugojili, ali ako želite da skinete višak kilograma, možda će vam pomoći video ove mame.

Naime, majka sedmoro djece, Tes Gidins, čija djeca imaju između tri i 14 godina, tokom pandemije se ugojila skoro 20 kilograma. Ona je na TikToku objavila video u kojem je dokumentovala svoj napredak.

Objavljujući fotografiju iz novembra 2020. godine, ona je napisala da se "ugojila 20 kilograma. Osjećala sam se nezdravo, umorno i znala sam da nešto moram da promijenim".

zena

Ona je u videu objavila i svoje slike na kojima je naga (naravno, intimni dijelovi su prekriveni), kako bi se najbolje video napredak.

"Nisam željela da se fokusiram na mršavljenje jer sam godinama patila od poremećaja u ishrani i držala razne dijete. Odlučila sam da se fokusiram na zdravlje", poručila je Tes.

Ona priznaje da joj na početku nije bilo lako.

"Prve dvije nedjelje su mi bile užasno teške. Prestala sam da jedem brzu hranu, šećer, počela sam da se hranim zdravo i nekako sam izdržala".

Nakon toga je počela da vježba, kako bi se osjećala i izgledala bolje.

"Počela sam da se osjećam mnogo bolje nakon što sam počela da jedem zdravo i da vježbam. Kako su nedjelje odmicale, primetila sam koliko imam više energije. A mogla sam da primjetim i gubitak kilograma".

Tes kaže da se danas, četiri mjeseca kasnije, osjeća mnogo bolje,piše MOndo.

"Naporno sam radila i vredelo je, osećam se veoma zdravo, što mi je i bio cilj".

Njen video je privukao veliku pažnju, a mnogi kažu da ih je motivisala da i oni probaju da budu zdraviji.

"O bože, ovo sam ja i upravo ovo mi je trebalo da vidim", jedan je od komentara.

Ne propustite